Жената, обвинила Неймар в изнасилване, му предлагала брак

OFFNews 14 юни 2019 в 12:42 3110 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар беше разпитван цели пет часа в полицейския участък в Сао Пауло по обвиненията към него в изнасилване от страна на модела Наджила Триндади.

Бразилецът отрече повечето твърдения на жената, с която се запознал в Инстаграм, и настоя, че е станал жертва на опит за изнудване. Той призна, че я е удрял по дупето, но това било по нейно настояване.

Двамата са правили секс, но той е бил доброволен и е ползван презерватив. Неймар също така заяви, че в момента седемгодишният му син се страхува да ходи на училище, тъй като приятелите му казват, че баща му е изнасилвач.

Според бразилеца Наджила му била казала, че го обича и иска да се оженят, което го притеснило сериозно, защото я помислил за луда фенка.

Именно тази промяна в отношението му вероятно я е накарала да повдигне обвиненията в изнасилване.

Бившият футболист на Барселона пристигна в полицейския участък с черен костюм и с патерици, след като получи травма на десния глезен по време на приятелска среща с Катар.

Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, докато отвън тълпа фенове го подкрепяше. От съображения за сигурност всички пердета бяха залепени с тиксо, за да не могат фоторепортерите и операторите да заснемат кадри.

По-рано в неделя, Неймар публикува 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отрече обвиненията и настоя, че става въпрос за „постановка“.

Жената, която го обвини в изнасилване в парижки хотел миналия месец, вече даде показания в полицията.

Освен обвиненията в изнасилване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в социалните мрежи без нейното съгласие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови