Секс скандалът с Роналдо не е приключил

Последна промяна на 06 юни 2019 в 16:21 3044 0

Адвокатът на американската жена, която обвинява суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо в изнасилване, отхвърли информациите, че документите са изтеглени и делото приключва по споразумение.

"Обвиненията не са оттеглени", заяви Лариса Дрохобишер в изявление, след като вчера бяха разпространени съобщения, че случаят е приключен.

Дрохобишър поясни, че делото е изтеглено от държавния съд и е пренасочено във федерален съд, за да се използват федерални правила за връчване на документи на чуждестранни обвиняеми, какъвто е случаят с Кристиано.

"Ние просто сменихме местата, на които ще търсим правата си, но обвиненията остават", съобщава още адвокатката в мейла си.

Ищцата Катрит Майорга, която работи като учителка, излезе с историята си миналата година, твърдейки, че Роналдо я е нападнал в хотелска стая в Лас Вегас през 2009 година. 

Португалецът отхвърля обвиненията на Майорга и признава, че е имало сексуален контакт между двамата, но то е било по взаимно съгласие.

33-годишният нападател на Ювентус отхвърля всички обвинения. Адвокатът му също поддържа версията, че случилото се между двамата в хотелска стая в Лас Вегас е било консенсусно.

Дрохбишър пък допълни, че тя и клиентката й в момента очакват информация от италианските власти, че Роналдо е уведомен за всичко по надлежния ред.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !