Пуснаха Камбуров под гаранция, излезе видео от инцидента

OFFNews 27 май 2019 в 19:32 3377 2

Легендата на Локомотив (Пловдив) и настоящ футболист на Берое Мартин Камбуров днес в ранния следобед беше освободен от ареста срещу парична гаранция от 1000 лв.

Заради улична свада със служители на общинския паяк, Камбуров беше задържан за 24 часа, след което му бяха повдигнати обвинения за хулиганство и увреждане на чуждо имущество, като в конкретния случай става въпрос за скобите, поставени на автомобила му, припомня btvnovinite.bg.

В интернет си появи видео от инцидента. Във видеото се виждат свалените скоби на паяка край колата на Мартин Камбуров. Няколко секунди по-късно автомобилът тръгва без скоби. Според прокуратурата, Камбуров обаче ги е повредил.

„Обиждал служителите. Държал се агресивно, непристойно. Хвърлял пари по земята. След което се качил на автомобила е потеглил заедно с поставените на него 3 броя скоби.. Скобите са повредени и унищожени до такава степен, че не могат да бъдат използвани“, заяви Атанас Илиев - говорител на Районна прокуратура-Пловдив.

Самият Мартин Камбуров отказа коментар. Потърпевш се оказва и Стойчо Андреев, който снима с телефона си скандала с общинския паяк пред дома на футболиста.

„Гражданска съвест. Реших да заснема, тъй като друг път, когато вдигнат кола, я пускат, след като някой плати. Тоя път обаче ми направи впечетление, че има бурни скандали. Слезна долу Мартин Камбуров и остави парите. 30 лв. – мисля, че в камиона ги постави. Но те не освободиха колата. Между три коли избраха точно неговата да вдигнат...“, казва Андреев.

Стойчо е осъден на 100 лв. глоба, защото уж обиждал общински служители, докато снима, но на видеото не се чуват обиди, а само искане униформеният служител да се легитимира.

Ако бъде доказана вината му в съда, Мартин Камбуров е заплашен от присъда до 5 години затвор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

28.05 2019 в 00:52

Видеото е калпаво, или поне моят компютър го вижда лошо. Но идеята да се счупят куките на паяка с паркетно порше, е меко казано тъпа. С камион няма да стане току-така. Прокуратурата ще издуха супата.
А иначе - драмата с оглупяването продължава. Снимащият се държи глупаво, и очевидно не умее да отстои позицията си, въпреки че е прав. А полицаят освен глупаво, се държи и непрофесионално.
Жалка история.