Неймар посреща Нова година в подземен нощен клуб

OFFNews 28 декември 2021 в 12:29 3293 0

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар е познат с увлечението си по бурните купони. С наближаването на посрещането на новата 2022 година той е в трескава подготовка.

За да избегне ограниченията заради коронавируса той е оборудвал цял подземен нощен клуб в крайградската си къща в Бразилия. Импровизираното заведение по нищо не отстъпвало на популярните в Рио де Жанейро места за партита.

Неймар, който в момента е контузен и не игра в последния мач на парижани, ще покани стотици гости, за чието настроение ще се игрижи истински бенд. В последните дни музикантите са били забелязани да доставят оборудване във вилата на футболиста и да правят проверки на озвучаването.

И ако за посрещането на Нова година Неймар има пълна свобода на действие, то не така стои въпросът с друга важна дата за него - рожденият ден на сестра му Рафаела на 11 март.

Любопитното е, че той почти винаги успява да присъства независимо от клубните си ангажименти. Тайната - в 6 от последните 7 сезона той или е бил контузен около датата, или пък е изтърпявал наказание.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови