Ман Юнайтед се събра за сватба на езерото Комо

ОFFNews 22 юни 2017 в 22:11 2938 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се присъедини към съотборниците си Фил Джоунс, Люк Шоу и Дани Уелбек, вече в Арсенал, за голямата италианска сватба на Крис Смолинг и годеницата му Сам Куук.

Защитникът се ожени на идилична церемония на езерото Комо, след като миналата година предложи на модела по време на почивка на остров Бали. Яко е влюбен Крис! 

Рууни и компания изглеждаха отлично в своите костюми, като първо се почерпиха в Grand Hotel Tremezzo. Самият Смолинг беше в бяло и даваше вид на доста свеж и отпочинал.

                               Смолинг изглеждаше свеж

Разбира се, там беше и Колийн Рууни, още футболни съпруги, модели, бивши съотборници на Смолинг от Фулъм. След известно време на терасата на хотела, от който се открива страхотна гледка към прочутото езеро, тайфата се качи на лодки. Те ги откараха към Villa Balbianello.

                                                          Булката показа щедро деклоте

Смолинг е вторият младоженец в Юнайтед за последната седмица. Преди него Джоунс се врече на Кая Хол на церемония до Манчестър. 

Смолинг, както споменахме, предложи преди година на остров Бали. След това всеки си направи ергенско парти. Футболистът отпраши към Лас Вегас, докато Кук и приятелките й избраха Барбадос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови