Кучето на Хамилтън печели по 600 долара на ден

OFFNews 25 февруари 2019 в 14:24 2760 0

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън притежава 285 милиона долара богатство, но не спира да го увеличава. Дял за нарастването на банкова му сметка и кучето му Роско, което му е донесло повече от 180 000 долара за последната година или по 600 на ден.

Роско е едно от двете кучета на Хамилтън, които пътуват навсякъде с него. Другото е сестрата на Роско Коко. И двата булдога са изключитлно популярни, като профилът им в Инстаграм е следват от почти 150 000 души.

Парите си Роско печели от реклами, като кучето редовно участва на кастинги за модели, където получа солидно възнаграждание.

"Роско е модел в агенция, в която има още 10-15 булдога. Той минава проби, когато някой има нужда от куче за снимки и печели от това. Звучи смешно, но Роско изкарва по 600-700 долара на ден. Определено моделството му харесва. Той в действителност е много красив", споделя Хамилтън. Любопитното е, че във всички реклами Роско участва в лично качество, като никога не се изтъква, че именно кучето на Люис Хамилтън.

Британският пилот е израснал, обграден от животни. Първото му куче е било лабрадорът Голди, който го е изпращал до училището като дете. "Денят, когато умря, беше най-тъжният в живота ми. Дълго време не си взимах друго куче.

Като станах пилот пък беше и невъзможно, защото трябваше да пътува с мен, а не исках малка порода. Когато видях Роско направо се влюбих в него. Първо бях измислил името му, а след това го харесах на снимка и познах, че той е моето куче", разказва Хамилтън.

С времето му се налага да кастрира Роско, но се е погрижил да не остане без поколение, като замразява семенна течност от него.

"Когато се разгонеше ставаше много уязвим. Изглеждаше жалък, плашеше се и еякулираше навсякъде. Когато спра с Формула 1 и създам семейство ще се обградя с малки Росковци", разказва още 34-годишният пилот.

View this post on Instagram

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!