Капитанът на Реал Мадрид вдига сватба в Севиля

OFFNews 05 февруари 2019 в 16:14 3079 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и партньорката му Пилар Рубио обявиха дата на сватбата си. Двамата ще се венчаят на 15 юни в Севиля, откъдето е Рамос.

32-годишният защитник и и 8 лета по-голямата красива брюнетка обявиха новината по време на участието си в тв шоу. Двамата живеят на семейни начала от 2012 година, като имат три деца, последното от които се роди само преди месец, но не бяха официализирали връзката си.

Рамос се пошегува с избора на Севиля, където игра за едноименния тим до 2005 година, преди да премине в Реал едва 19-годишен.

"Избрахме Севиля, защото отдавна вече сме в Мадрид и там ще дойдат по-малко хора", каза Рамос и след това продължи сериозно.

"Правим го заради децата си, защото две от тях вече са големи и ще разберат този много специален за нас момент", каза Рамос.

Едно от изискванията към гостите ще бъде да оставят на входа мобилните си телефони и камерите, за да не развалят дискретността на тържеството. Испанските медии спекулират, че релизигиозният брак ще се състои в катедралата в Севиля, но двойката не го е потвърдила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови