Юсейн Болт обърна "Карибски пирати" на секс парти (снимки)

OFFNews 26 февруари 2017 в 17:51 5851 0

Юсейн Болт му отпусна края по време на парти в Тринидад. Светкавицата пристигна с частния самолет специално заради традиционното за местен курорт събитие, което се казва "Карибски пирати". Общо казано, участниците обръщат шотове, танцуват на улицата и се мацат с бои.

Светкавицата обаче започна да налита на местните красавици като кашик по време на единствената му годишна отпуска. Той въобще не се притесни, че туристите го снимат. Най-великият атлет на днешното време се забавляваше заедно с девойките и своята компания, поръчвайки пиене на корем от близкия бар.

Ямаецът е в Тринидад заедно с футболиста Рикардо Гарднър и певеца Кристофър Мартин. Компанията се озова на карибския остров с частния самолет на звездата.

Приятелите на Болт напълниха самолета с мацки и бутилки. "Отиваме в Тринидад за много, много секс", заявиха без задръжки от свитата на Светкавицата.

Партито продължава три часа, но звездата винаги намира начин да пристигне навреме и да му се наслади, независимо на кой край на света се намира. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови