Фен на Вила татуира Тери на задните си части

OFFNews 04 юли 2017 в 16:00 1448 0

Снимка Instagram: John Terry

Един от емблематичните фенове на Астън Вила спази обещанието си и татуира името на новото попълнение в клуба Джон Тери на задните си части.

Привърженикът Super Villan Guy Higgins  (Супер Злодей Гай Хигинс) публикува гордо новата си визия отзад, като по този начин показа, че държи на думата си.

Повод за татуса са преговорите между легендарния защитник на Челси и отбора от Бирмингам, които според Хигинс са били пред сигурен провал.

"Ако Джон Тери подпише с Вила, ще си татуирам името на з*****а ми #никоганямадастане", пише Гай в профила си в социалната мрежа Туитър.

В крайна сметка чудото се случи и вчера 36-годишният защитник подписа договор за една година с Астън Вила. Това постави на изпитание достойнството на Хигинс.  

"Това не беше от най-нежните ми моменти, но издържах. Ще си замълча в бъдеще, ако се свържем с Меси", написа шеговито Гай над снимката, която документира изпълненото обещание.

Самият Тери пък ще получава 60 000 паунда седмична заплата. "Скай спортс" твърди, че ако успее да помогне на отбора да се завърне във Висшата лига, той ще получи бонус от 4 милиона паунда.

Все още не е ясно какво би направил Гай Хигинс, ако това се случи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови