Бившата приятелка на германски национал се самоуби след раздялата им

OFFNews 10 февруари 2021 в 19:19 7710 2

Жестока трагедия почерни германския футбол и Байерн Мюнхен. Бившата приятелка на една от звездите на баварците - Жером Боатенг, се е самоубила само седмица след раздялата им. 25-годишната красавица Кася Ленхард е била открита безжизнена в апартамента си в Берлин. 

Топмоделът и Боатенг имаха връзка малко повече от година. Заради нея бившият национал на Германия изостави друга красавица - Ребека Силвера.

Двeтe водеха вoйнa в coциaлнитe мрeжи, кoятo зaвърши c oфициaлнo извинeниe нa Кacя.

"Прекратих връзката ни заради всичките му лъжи и постоянни изневери. Той пак се вписа в обичайния си образ. Желая му всичко добро", написа Кася в социалните мрежи.

Боатенг, който в момента е на световното клубно първенство в Катар, прие тежко новината и беше освободен да се върне в Германия. Така той няма да вземе участие във финала на световното клубно първенство срещу мексиканския Тигрес утре.

"Това ни потресе. Жером дойде при мен и ме помоли да се прибере у дома. След тест за COVID-19 той ще може да се върне в Германия и няма да бъде на разположение на отбора до второ нареждане", заяви треньорът на баварците Ханзи Флик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1010

2

Michelle

12.12 2022 в 17:50

МОЯТА ИСТОРИЯ.
Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445. Той е честен и могъщ човек. Търсих помощ навсякъде, само д-р Ogundele помогна най-накрая.

1000

1

Sabina

08.07 2022 в 09:18

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.
 
X

Да помогнем на украинските деца!