Стойнев: Отборът ни е от честни и достойни хора

OFFNews 13 март 2017 в 13:20 2004 4

Отборът ни е от честни и достойни хора, професионалисти в своята област, които могат да защитават България. 

Така водачът на старозагорската листа Драгомир Стойнев представи кандидатите за народни представители на „БСП за България” в залата на читалище „Искра” в Казанлък. В листата са и шестима казанлъчани Васил Самарски, Пламен Караджов, Донка Симеонова, Моника Динева, Спас Момов и Теодора Иванова.

Драгомир Стойнев заяви, че кандидатите за депутати от листата са експерти, които ще победят опонентите си по всички политики, ако участват в дебат, от който бяга като страхливец Бойко Борисов и не смее да се яви очи в очи с лидера на социалистите Корнелия Нинова. "Сред нас има експерти в различни сфери. Ние нямаме проблем да дебатираме. Програмата ни е алтернатива за България. В нея залагаме на българското производство, на българския потребител. Не случайно искаме за всеки български предприемач до 35 години, създал собствена фирма и желае да сбъдне тук мечтите си - две години той да не плаща данък печалба. Като спечелим изборите, създаваме Държавен фонд „Индустрия” със средства, насочени към слабо развитите региони за производство, който да подпомага именно българските предприемачи", каза Стойнев.

Той подчерта, че БСП променена тръгва да променя и държавата. "Това ни дава и самочувствие. Болезнените промени в партията, означават обновление и нова енергия, която прави каузата България още по-силна и ни зарежда за победа, защото се борим децата ни да останат тук", сподели Драгомир Стойнев.

ИЗБОРИ 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

4

Nik68

14.03 2017 в 10:10

Експерта - комсомолец Стойнев - говори експертно за експерти. Оксиморон.

10571

1

Hissarion

13.03 2017 в 14:22

Драго Реактора в Стара Загора, Вагинин в Ямбол, а конспиратора Иво Христов в Пловдив. Тия са събрали в един отбор келепирджия, мазник и маниак и са ги изсипали в Южна България.