Quantcast

Станишев във Варна: Градът ви беше пренебрегван от Борисов

OFFNews Последна промяна на 06 април 2014 в 13:12 996 17

Сергей Станишев

Варна беше пренебрегвана от правителството на Борисов, а получила не само голямо представителство в кабинета на Пламен Орешарски, но и за последните месеци получи много възможности за развитие.

Това обяви лидерът на БСП при посещение в морския град.

По думите му само по Публичната инвестиционна програма са предвидени над 50 млн. лв. за ремонт на фестивалния комплекс в града, пари и за изграждане на нова съдебна палата и подготовка е и се планира изграждане на ново пристанище във Варна.

Той отново разви любимата си теза как БСП е поела тежък кръст, за да не бъдат позволени отново безобразията на ГЕРБ, изразяващи се в "грабеж, репресия и рекет".

Лидерът на БСП се оплака на варненци, че всички промени се правят изключително трудно, защото Коалиция за България има само 84 от 240 депутати.

„Всеки ден се борим да има кворум в парламента. Всеки ден броим кой от нашите депутати е болен или в командировка, така че да можем да приемаме тези закони, които ви обещахме“, ожали се Станишев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2014 в 16:08

Варна е чудесен град и беше време някой да се сети за неговото развитие. България не е София!

07.04 2014 в 12:01

Какво гейско и безформено пръстче е опънал, за муцуната му не искам да и да коментирам. Има нещо объркано в създаването му, как ли са го правили

07.04 2014 в 11:07

Като чета някои от коментарите тук и се хващам за главата. Както винаги най-шумни са платените и лудите. 50% са готови да измислят глупости за да го очернят и да блеснат, другите 50% се пънят да го защитават, все едно е папата. А ние нормалните хора си знаем да не се връзваме на глупостите на Станишев и палячовците около него.

07.04 2014 в 10:02

Ние си обичаме мутрата, защото сме мутри.
Умни приказми не обичаме, обичаме да сме гладни и да сме бедни.
Само ГРОБ.

07.04 2014 в 08:57

И на този кретен вече никой не вярва! Сега гледа да печели избиратели, като насява омраза към другите. Политик, който не може да предложи нищо на хората, следователно почва с плашилата. Гласувайте за мен, за да не дойде лошия, пълна отврат. А този някога ми беше симпатичен, защото го играеше по-различен политик от останалите. Поредното разочарование на българската сцена!!!

07.04 2014 в 07:19

Интригант и лъжец, диша и лъже !

07.04 2014 в 00:15

Абе, кАтила, пудПутника, да не се срамувате от вашто шефче, бе , а ?
Я глейте си го и му се любувайте - хем грозен , хем мишкоподобен, хем нагъл,крадлив , хем и продажен - на Путьонката ще продаде Варна само след телефонен разговор.
То, и вие като него де, само нивото на подлярстване ви е по-ниско, така........

06.04 2014 в 22:59

Другари сега не трябва на спорим,а трябва да си спомним че всички сме българи,че родината е в опасност,че сега да си българин е равно на бездомник,време е да забравим споровете и връждата ,време е да се упражняваме в стрелба да се научим да се бием и да чакаме сигнала на бунта против глобализаторите,против българските марионетки и грабителите на България,съдбата на народите се е решавала винаги с кръв и желязо

06.04 2014 в 22:47

"Ще те еба мърша в селския бек.
Когато усетиш топъл дъх във врата, когато усетиш тъпа болка в гъза.
Това означава само едно! Шамара пристига Кво, Кво?!?!"

Вие изобщо не сте за жалене, варненски червеногъзолизачи.
Духайте на шамара и си трайкайтИ.

Хахахахахахахахахахахахахаха

06.04 2014 в 20:43


Точно по време на неговото царване, Варна беше най-зле.
Повече никога не искам Боко да ни бъде цар.