С факелна стража Каракачанов закри кампанията си за първи тур (видео)

OFFNews 03 ноември 2016 в 19:31 3170 7

Снимка ВМРО.

С факелна стража Каракачанов и Нотев закриха кампанията си за първи тур.

Пред паметника на Незнайния войн стотици симпатизанти на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ се включиха във факелната стража, с която кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев закриха кампанията си за първия тур на предстоящите на 6 ноември избори.

Лидерите на патриотичните партии Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов отново призоваха хората да отидат до урните и да гласуват, защото България е на прага на оцеляването и повече време за експерименти няма.

"Единствената алтернатива за страната ни е патриотизмът, не ляв, не десен, а отстояващ българските интереси.
Когато бъде поведена от президент-патриот, България ще заеме достойното място, което ѝ се полага, на европейската сцена", заявиха Симеонов и Сидеров.

В подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Каракачанов – Нотев дойдоха и представителите на формациите, застанали зад коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ и подкрепящите ги формации – „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.

Волен Сидеров от своя страна отбеляза, че мястото на закриването на кампанията е символно – Паметника на незнайния войн. "Пред паметта на тези, паднали за свободата на Родината, ние започваме нов етап, който ще промени българската политика. Тази година президент, догодина кабинет на патриоти. С Бога напред, да живее България", пожела той.

"Обещахме балотаж, но няма да стане – налага се още на 6 ноември да бъдем първи. И това е заради Вас, тези които ни подкрепят. Както и заради качествата на нашия кандидат-президент, който притежава всички необходими качества да поведе нацията – доблест, чест и патриотизъм", обърна се към присъстващите кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев

"Продължаваме, защото се борим за освобождението на България от нихилизма, омразата и корумпираната политическа класа, каза той и допълни, че единни патриотите са силни, а силата е необходима, за да се спаси Родината. Нашите опоненти се криха по най-недостойния начин, смятайки че ще спечелят за пореден път нагласен мач", каза Каракачанов.

Каракачанов прочете и текст на клетва, на която се уповава:

„Тук, пред паметника на падналите за свободата на България
Ние, Обединените патриоти
се заклеваме в Бога, вярата и честта си
и в името на България
да пазим целостта на Родината
и нейния суверенитет.
Ще защитавам интересите и достойнството
на всички българи
в границите на Отечеството и извън тях.
България над всичко!
Заклех се!“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13056

6

Какавидков

03.11 2016 в 21:56

не само на първи тур а изобщо.

16193

5

SC

03.11 2016 в 21:22

Уф, аз чета „фекална“, а то била „факелна“. Не че има голяма разлика, с този антураж...