Емил Димитров-син е водач на листата на МИР в Плевен

OFFNews 29 октомври 2021 в 10:57 4733 0

Синът на известния и обичан български певец, музикант и композитор Емил Димитров е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в родния град на баща си - Плевен.

Емил Димитров-син е един от учредителите на партия МИР, зам.-председател на партията, културен деец и общественик. Той е роден през 1970 г. в семейството на Мариета Димитрова и легендарния ни естраден изпълнител, чието име носи. Голямо влияние над него оказват и неговите баба и дядо – илюзионисткият тандем Факира Мити и Мадам Сизи. Израствайки в такава културна среда, той решава да се отдаде на изкуството и е приет да следва “ударни инструменти” в Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", като и до днес не спира да се занимава с музика. Завършил е и “Публична администрация” в Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград. Член на управителния съвет на “Профон”.

Работил е в различни проекти в сферата на енергетиката. 

"МИР е единствената партия, която има ясна програма с пет конкретни приоритета, които ще изведат България от сегашната икономическа, социална, морална и духовна криза и ще превърнат страната в силна социална и индустриална държава с работеща икономика. Един от основните ми приоритети като кандидат за народен представител е България да заеме полагащото и се водещо място в културната дипломация и в най-желана и посещавана дестинация за културен туризъм“, това заяви Емил Димитров-син.

Той подчерта, че партия МИР е успяла да привлече водещи експерти във всяка една сфера на обществено-икономическия, политическия и културния живот на България, което е гаранция за успех.

„За нас в партия МИР всяка една политика трябва да се прави въз основа на експертизата, за това при нас тя стои на първо място, а след нея са политиките и политиците, които да реализират съответните експертни решения. Не случайно залагаме на качествено и достъпно образование, както и на социално-пазарното стопанство, което ще направи икономиката ни ефективна и работеща и развие истинска средна класа в България. 
За нас водещо остава връщането на морала и етиката в отношенията, както между хората и обществото като цяло, така и работата на институциите.", заяви още Емил Димитров-син, водач на листата на партия МИР в Плевен. 

Избори ноември 2021

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови