Ден за размисъл преди вота за нов парламент

Offnews Последна промяна на 04 октомври 2014 в 07:38 2684 9

Ден за размисъл преди вота за нов парламент

Днес е ден за размисъл преди провеждането на парламентарните избори на 5 октомври.

Забранено е разпространяването на нови агитационни материали в деня за размисъл, както и унищожаването на материали, поставени в съответствие със законовите изисквания на местата, определени от кмета на съответната община. Има забрана и за използването на общинския и държавния транспорт за агитация както в течение на цялата 30-дневна информационна кампания, така и в съботата, определена за размисъл.

Забранено е и разпространяването на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 м от изборните секции, а поставените в близост до секциите трябва да бъдат премахнати от общинската администрация или от районните избирателни комисии. 

Въвеждането на забрана за продажбата на алкохол в деня на размисъл се прави по преценка на местните власти.
Налагането на такава забрана става със заповед на кмета на съответната община.

Избирателите в избирателните списъци в страната са 6 875 199. За вота към момента има регистрирани наблюдатели от 39 неправителствени организации. Международните наблюдатели са от 7 организации, общият им брой е 69.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.10 2014 в 19:37

Мили бабо и дядо:

Хубаво беше при СОЦА, пей сърце, както се казва.
Право казва spirit , и сиренцето и киселото мляко и моренцето.....безкраен празник, е изпуска някои подробности, като концлагерите, големите кланета на невинни хора и други диващини, ама нейсе, да приемем че взимаме само най-хубавото от СОЦА.
Въпросът е като е било толкова хубаво къде е сега СОЦА?
Защо го няма?
Как може нещо толкова хубаво изведнъж да изчезне?
Дали не го прогониха тия лошите, ГНИЛИЯ ЗАПАД и АМЕРИКАНСКИЯ еМПЕРИАЛИЗЪМ?
Прогониха го и той избяга, отиде далече в Северна Корея.

А защо строителите на СОЦА, сами се отказаха от него?
Защо високоПоставените другари бяха първите, които изпратиха децата си на запад при ГНИЛИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ?

Защото, мили бабо и дядо, високоПоставените другари знаеха, че СОЦА е една лъжа. Те много добре знаеха, че СОЦА е една неефективна икономическа и обществена система, която рано или късно води до ГЛАД.
Затова те решиха да изпреварят глада, отказаха се от СОЦА и заграбиха всичко построено от вас.
ВисокоПоставените другари заграбиха капитала и се превърнаха в КАПИТАЛИСТИ а вас продължиха да лъжат.
Най-голямата лъжа е че всичкото онова хубавото е било построено от СОЦА.
Не е вярно вие го направихте, вие с вашия труд.
Другарите плячкосаха съграденото от вас, осигуриха си сладък живот а вашите деца и внуци прогониха от България защото те не са им необходими.
На тях са им необходими циганите, чиито гласове купуват на изборите, за да продължат плячкосването.
Затова те са против референдума за задължителното и електронното гласуване. Защото този референдум ще даде възможност на вашите деца да гласуват и да им объркат сметките.
По това ще ги познаете ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ колкото и да ви лъжат, че ”всички са еднакви”.

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ плячкосва България, затова трябва да я спрем !!!

Как? Чрез гласуване.

Г . Л . А . С . У . В . А . Й . Т . Е !!!

За да унищожим купения вот.

У с п е х !

04.10 2014 в 18:21

Размисъл може да има само ако има рационална мисъл, а у нас това не се отдава на мат'ряла. 25 години мат'ряла чака някой да го оправи и някой да вдигне заплатите и пенсийте вместо да запретне ръкави, да си омете къщата от червените боклуци и да започне да работи конструктивно и честно. Мат'ряла е повреден от 70 години комунизъм и русофилистия. След изборите БСП пак ще се навъртат, като вампир около държавната трапеза.

Ясно е че БСП няма да управляват, а те и не искат да управляват. БСП подложиха такива мини и подводни камъни в политиката и икономиката, че за който и да дойде на власт ще е невъзможно да управлява без непопулярни радикални реформи, рязане на лойта до кокал и като в последствие недоволства и протести.

БСП си постигнага целта. Те вкараха страната в калтта, за бъде България изритана от ЕС и отново да бъде присламчена под задушаващата прегръдка на руските агресори.

Основната цел на руските мекерета в тези избори е, не БСП да се върнат на власт, а да не допуснат ГЕРБ да има пълно мнозинство от 121 гласа и така да бъдат принудени да управляват с други парти. По този начин ГЕРБ отново няма да може да управлява спокоино, а БСП чрез подставените си партии, като РБ, ББЦ , НФ, АТАКА и останалата продажна паплач, ще могат да извиват ръцете на ГЕРБ и да ги провалят.

04.10 2014 в 15:09

Да си върнем България!


Мили бабо и дядо:

Защо при соца месото беше българско, прясно, имаше вкус и струваше само 5 лв., телешкото и овчото по 3,50, а днес продават ГМО от неизвестен произход?
- Защо при соца доматите, чушките, зелето, пподовете и т.н. бяха чисти, български, струваха по 20-30 ст./кг., бутилката газ 3 лв. и нямаше проблем с бабините зимни глезотийки и специалитети, докато консервната ни промишленост печелеше луди пари от износа на първокачествени лютеници, консерви и готови храни, прочути, високо оценени и незабравими в цял свят? Къде са днес българските плодове и зеленчуци и защо ни тъпчат с консерванти?
- Защо при соца бирата ни беше истинска, висококачествена, без консерванти и наистина правеше утайки ако през зимата застои ? За разлика от днешната химия, която никога не се разваля.
- Защо при соца месото в месарниците беше винаги прясно, за разлика от изпраната мърша извадена от нечий държавен резерв, която след разлагането й в магазините преработват в салами?
- Защо за болните антикомунистически мозъци е по-важна лъжата за капачките от реалните проблеми и катастрофалния жизнен стандарт днес?
- Защо при соца беше много по-приятно да пътуваш със сигурен, евтин транспорт и български самолети за 19 лв. до Бургас, вместо днешните прогнили коли втора ръка, убийци по пътищата? Защо все още виждаме в движение яките москвичи и лади?
- Защо психопатите лъжат за пенсии от 65 лв. при соца пенсии и колко десетки пъти повече стоки а можеха да се купят тогава за 100 лв. в сравнение със сега?
- Защо при соца нямаше бездомни, жилищните кредити и лихвите бяха евтини, а ипотеките бяха забранени? Защо непрекъснато се строяха нови къщи, а елекричеството достигна до най-затънтените кътчета на България. Елекро, водните, топлоцентралите, естакадите, АЕЦ - а при соца ли се появиха или ДА?
- Защо при соца строяха просторни, здрави, хигиенични, достъпни за всички апартаменти, за разлика от днешните фургони, заменящи социалистическите къщи на издавените от алчни концесионери села и градове? Защо при соца банята и парното влязоха във всеки дом, топлата вода и парното бяха почти на безценица, за разлика от убийствените цени днес?
-Защо в магазините на соца имаше евтини, здрави, красиви български обувки от истинска кожа, за разлика от вносните вмирисани боклуци днес? Защо обувната ни промишленост беше известна в цял свят и биеше западната конкуренция? Защо имаше всички номера обувки, включително 46-47, за разлика от днес?
- Защо през 30-те, 40-те, 50-те и 60-години дамските превръзки и памперсите не съществуваха никъде по света и защо не е ги е измислила баба му на глупака, задаващ идиотския въпрос?
- Защо семейната ни пералня Перла 5 работи цели 20 години и след като я сменихме със западна трябваше да купим нова след 5 години? Защо България се превърна в пазар на чужди стоки, храни чужди народи, а народът ни измира в бедност днес?
- Защо при соца изнасяхме електроенергия за милиарди долари, а сметките ни за ток бяха 2-3 лв. Защо няколко месечния режимен период за всичките 45 години се превърна във вечната мантра на всеки поамериканчен психопат? И защо при соца спираха топлата вода всяка година за 20 дни, за да влагат нови мощности в топлофикационната мрежа, вместо да крадат народните пари като сега?

04.10 2014 в 14:18

Мили бабо и дядо,
Мили родители,
Благодарим ви, че бяхте построили толкова много неща в България, че тези, които НИЕ младите днес избираме, не успяха да го окрадат и досъсипят за цели 25 години.
Благодарим ви, че бяхте създали една от най добрите СИСТЕМИ на образование в света, а днес ние продуктите на новата и 25 години постоянно реформирана образователна СИСТЕМА сме тъпи, неграмотни, но за сметка на това - големи антикомунисти /разновидност на комунистите/
Благодарим ви, че бяхте създали една от най-добрите в света СИСТЕМИ на здравеопазване, от която се учеха швейцарци и англичани, докато днес ние си плащаме по няколко пъти и често сме лишени от здравеопазване. Иначе само да ни докопат новите доктори - веднага ни оперират за щяло и не щяло защото от клиничните пътеки си докарват добри пари.
Благодарим ви, че бяхте създали предприятияи заводи като ДЗУ Стара Загора, което предприятие имаше дъщерно такова в Силиконовата долина и държеше 19% от световния пазар на оптичните носители. Днес ние нищо не произвеждаме но сме много щастливи, защото сме истински антикомунисти /вид комунисти/.
Благодарим ви, че преди години сте произвеждали качествена храна и днес много от вас са живи и здрави за да ни гледате и да ни давате пари. Нас днес ни тъпчат с всякакви отрови и не случайно "младите" измираме по-често от "старите" и с което свалихме драстично надолу границата на смъртността в България.
Само за едно не ви благодарим - явно от възрастта ви, днес вие не можете нищо да направите, докато ние младите антикомунисти не щем НИЩО да правим. Ние младите не щем нищо да правим, защото сме тъпи, некадърни и страхливи - но за сметка на това няма да се отровим от комунизъм и ще станем най-големите антикомунисти в Галактиката /вид комунисти с психично разстройство/.

04.10 2014 в 12:31

Мили бабо и дядо,
Мили родители,
Виновни сте!
Защо не ни построихте държава като Швеция или Германия?
Строихте 45 години комунизъм като СССР и 24 години посткомунизъм като Русия.
До никакъв ли извод не стигнахте ?
Виновни сте, не ни построихте държава като Швеция или Германия?
Виновни сте, защото няма пенсионни фондове и не искайте големи пенсии!
Първо трябва да се произведе, а след това да се раздава!?

Политиците се избират за да реформират държавите в зависимост от нуждите на времето.
А Вие сте ОТРОВЕНИ от КОМУНИЗЪМ.
Светът се развива и трябва да се реформира, не спи като Вас!

Ако Тодор Живков беше построил КОМУНИЗЪМ - защо Вие комунистите го свалихте - по-точно Петър Младенов и Андрей Луканов (съветски гражданин).
Това не беше КОМУНИЗЪМ - ЛЪЖЕХА - или КОМУНИЗЪМ само за някои.

04.10 2014 в 11:20ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ създаде #К О Й.
#К О Й не е човек.
#К О Й е пирамида която ни ограбва
и разрушава страната ни.

Искаш ли да прецакаш #К О Й ?!?!

Г . Л . А . С . У . В . А . Й

У с п е х !


04.10 2014 в 09:36

денят за размисъл е напълно излишен защото суверенът няма с какво да мисли. Оня направо действа!

04.10 2014 в 09:16

Не е хубаво да има "ден за размисъл".
Докато "размислях" се "сетих" още нещо. За какво служат тези 2 000 000 мъртви гласове в страната. Едва ли е за "гласуване".
Сега си представете че на няколко партии честните и почтени социолози дават около 4% на други - 3, 2, или един процент.
При ниска избирателна активност /каквото е нормалното/ - тези партии наистина биха имали тези проценти. Какво става обаче, ако по изкуствен път се вдигне избирателната активност с тези 2 000 000 мъртви гласове. Процента на тези партии - пада под 4% и са аут от парламента. Да, ама това са около 30-40 мандата, които обявените предварително за "победители" /от същите тези честни и почтени социолози/ си разпределят.
Това означава, че Герб ще получи още 15-20 депутата, а БСП и ДПС по още 10-на.
Това вие наричате избори, а някои запенени чучулиги и други малоумници повтарят като развалена латерна как "всеки глас бил нужен". Що ли не се гръмнат?

04.10 2014 в 08:37

Избирателите в избирателните списъци в страната са 6 875 199.""
На "тази" бройка избиратели се падат около 1 200 000 деца без право на глас, което означава, че България е с над 8 000 000 жители В СТРАНАТА!!! Към тях ако добавим около два-три милиона, които са я напуснали последните 20 години - това пък означава, че сме някъде около 11 000 000.
Не е хубаво да има "ден за размисъл". Току виж някой се сетил каква гигантска измама са изборите в Мутро-комунистическа България и вземе да се "размисли", че мафията си е приготвила още една цяла виртуално-чиновническо-списъчна България, с която да си "проведе" изборите при предварително уточнен резултат.
Иначе, казват /защото било засекретено за 5 години/ - българите днес сме останали в СТРАНАТА под 6 милиона. От тях около милион са децата, което означава, че избирателите в страната са някъде под 5 милиона. Има няма близо 2 милиона мъртви души САМО В СТРАНАТА!!!