"Да, България" получи партийна регистрация от съда

OFFNews Последна промяна на 31 март 2017 в 18:09 4561 9

Инициативата на Христо Иванов "Да, България" получи партийна регистрация.

Партията е вписана в регистъра на партиите на Софийски градски съд (СГС) с днешна дата - 31 март.

СГС регистрира Движението като политическа партия на 30 януари, но жалби попречиха на “Да, България” да получи регистрация в указания срок - до 8 февруари, за да се яви самостоятелно на изборите на 26 март.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7671

9

Hissarion

03.04 2017 в 17:33

Ликуй народе! Бай Асене, надуй вувузелата! Лельо Цонева, възпей тоз славен момент след теб и аз грант да взема!

21762

5

spirit оригиналът

01.04 2017 в 08:48

Тартюф от рода Бойкикеви

Написаната през 1664 година от гениалния френски драматург Жан-Батист Молиер пиеса „Тартюф“ е едно от произведенията, които неизменно присъстват в театралните афиши по света вече пет века. Сатиричната постановка се развива в благородническа къща в Париж. Главният герой Тартюф е с неясен социален произход, под маската на духовник той успява да се промъкне в дома на парижки аристократ. Чрез образа на Тартюф Молиер нагледно показва, че до слава, богатство и власт достигат хора, които умеят престорено да „въздишат“ и под „скромна“ външност да прикриват пороците и амбициите си. Съвременният прототип на Молиеровия Тартюф, по образ и подобие, несъмнено най-много приляга на провалящия се във всичко, с което се заеме – Христо Иванов. А изминалите седмици на предизборната кампания и няколкото дни след изборния ден спокойно може да ги наречем „Тартюф“ по Прокопиевски.

21762

4

spirit оригиналът

01.04 2017 в 08:44

Цели 30 дни медиите ни свръхизтощаваха с новини за партии, за които беше ясно, че ще катастрофират на вота. И това е тотален дисбаланс. Всяка от тези формации взе смешни проценти, а ни занимаваха с тях все едно те наистина са щели да управляват. Пълна пародия и тотална подмяна на дневния ред. Но дори и това не помогна. Не помагна и удивително скучното интервю на св. Христо Иванов великомъченик ПарламентарноНепредставен, в което твърдеше на някакъв варварски език: "“Да, България!” е политическият стартъп, който вече обръща играта". Стартъп? Стар и тъп? Това, разбира се, е злобен бъзик, но само си представете какво трябва да мислим за излъскан лидер, който представя партията си с езика, с който се представят начинаещите фирми. Човекът се изживява като политически предприемач, а феновете му чакат да бори корупцията. И как точно се бори корупцията от центъра на София, от въздушната кула на жълтите павета, всичко това остана без отговор. По-точно отговорът го дадоха избирателите,2.88%

38251

1

Denis Rizanov

31.03 2017 в 21:26

Eй-й-ййййй доживяхме бе!
Дейба тез извънзаконни кандидати за власт бе!
джийзъса банкет ше прави ли или прокопи ивчов не е отдели пари за тва?