Антон Хекимян: Възстановяваме минералната баня в Княжево в автентичния й вид

OFFNews 21 октомври 2023 в 13:28 1559 1

Антон Хекимян, Теодор Петков

Снимка Пресцентър на ГЕРБ

„Възстановяването на минералната баня в Княжево е задача, която си поставяме да изпълним заедно с кмета на район ,,Витоша” Теодор Петков. Тя е държавна собственост сега и затова се ангажираме да започнем разговори с Министерство на здравеопазването за прехвърлянето й към общината. Искаме гражданите да могат да се възползват от лечебните свойства на минералната вода“.

Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян, който заедно с кандидата за кмет Теодор Петков разговаряха с жители на район ,,Витоша”.

По думите на Хекимян районът се нуждае от още целенасочени годишни инвестиции за изграждане на вътрешноквартални улици, тротоари и осветление и това ще е негова приоритетна задача. 

"Трябва да завършим канализацията на „Драгалевци“ и „Симеоново“ и да възстановим изцяло засегнатите улици.
Задължително е да продължим изграждането на детски градини и ясли в района. Затова заедно със завършването на 3-те започнати нови детски градини, подготвяме проектите за още 4", подчерта Антон Хекимян.

Хекимян и Петков поеха ангажимент за изграждането на нова сграда към 5-о училище, за което настояват и ръководството и училищното настоятелство. ,,След завършеното обновяване на сградата на 2 училище, планираме изграждането и на нова спортна зала”, добави още Хекимян. 

Ще завършим училището в „Манастирски ливади – запад“ и ще изградим нова училищна сграда в „Драгалевци“, каза кандидатът за районен кмет на район "Витоша" Теодор Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2500

1

Козон

22.10 2023 в 01:54

Така, така! Ще построим база за морски дронове в Панчарево, висящ мост над центъра на София от бул. Тодор Александров до Орлов мост, площадка за хеликоптери на иглата на партийния дом, и езеро за платноходки между Дондуков 1 и Дондуков 2. Улица Оборище ще стане Тодорище, бул. Европа ще стане бул. Бойко Борисов, Банкя ще стане Тиквоград. Колко му е да обещаваме!
 
X

Да помогнем на украинските деца!