Транспортният министър: В БДЖ - по-малко футболисти, повече пътници

Светослав Метанов 27 януари 2017 в 14:31 8949 2

Новият министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев до голяма степен потвърди информацията на OFFNews за предстояща смяна на ръководството на БДЖ.

"В компанията искам по-малко футболисти и повече пътници", каза Алексиев на церемонията по предаване на властта в транспортното министерство.

За незапознатите връзката "футбол - БДЖ" може да звучи странно, но всъщност тя е съществена. След влизането на новия/стар управленски екип в компанията основните инвестиции на националния превозвач бяха насочени към... футболния отбор на БДЖ. В него централен нападател е изпълнителният директор Владимир Владимиров.

През последните години се появиха медийни спекулации как в БДЖ се назначават хора само и само, за да подсилят представянето на твърде посредствената единадесеторката на жп компанията. Освен това ни, в клин, ни в ръкав, след ремонта на столичната Централна гара, при който за нова дограма бяха потрошени над 60 000 0000 лева, се оказа че в сградата е била построена зала с футболно игрище, на която "Владимиров и ко" да разиграват мачлета. Честта да открие спортната придобивката, естествено, се падна на вече бившия премиер Бойко Борисов.

На откриването на ремонтираната зала ексминистър-председателят би дузпи на малки деца.

А как Бойко Борисов бие дузпи може да видите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

27.01 2017 в 17:03

Обожавам факта, че сте намерили за нужно да намерите линк как ББ бие дузпи :D.

Иначе положението в БДЖ е трагично, но все пак отразява работната атмосфера в почти всяка институция и съответно състоянието на ума на целия народ.

12181

1

ivankristov

27.01 2017 в 14:51

да се измитат и всички "футболистчета" със заплати от 1600лв. назначени по вторият начин в бдж