Задава се седмица на художествената гимнастика

OFFNews Последна промяна на 31 януари 2020 в 18:52 2686 0

Предстои първата "Седмица на художествената гимнастика" в България, информираха от БФХГ.

Тя ще се случи между 5 и 12 април, когато ще се проведат Международният турнир за купа София и Световната купа по художествена гимнастика. Първият турнир ще е в зала „София“, а Световната купа ще се проведе в „Арена Армеец“.

В Седмицата на художествената гимнастика ще се проведат и множество инициативи, които ще целят да доближат гимнастиката с феновете.

Ще има галапремиера на голям екран на филма „Светът на златните момичета“, изложба с рисунки от клубовете по художествена гимнастика, срещи със „Златните момичета“, фотосесии с талисмана на Световната купа и много други.

"Не спираме да влагаме любов и сърце за нашия спорт. Целта ни е многобройните ни фенове да имат не само достъп до състезанията, но и до други иновативни и вълнуващи събития. Нека подкрепим Златните момичета“, разказва повече за инициативата Илиана Раева.

"Изключително много се вълнувам от тази седмица, защото ще е нещо ново и различно за всички нас. Сигурна съм, че зрителите ще се забавляват“, споделя Християна Тодорова, главен съдия на Световната купа.

За „Седмицата на художествената гимнастика“ от днес, в продажба се пускат лимитирана серия Златни карти, които ще дават ексклузивен достъп до двете състезания, но също така и достъп до Галапремиерата на филма „Светът на златните момичета“, ексклузивна лична среща със Златните момичета, специална фотосесия с Талисмана на Световната купа, подаръци от състезанията и много изненади.

"Аз наричам тази карта преживяване, защото хората които си я закупят ще получат много повече от хубави места и ВИП обслужване. Те ще имат уникалния шанс да преживеят една незабравима седмица в нашата компания“, споделя Росина Атанасова, генерален секретар на българската федерация по художествена гимнастика и главен съдия на Международния турнир за купа „София“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови