Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Илиана Раева в еуфория от представянето на грациите ни в Рига

OFFNews 04 март 2018 в 11:29 4304 0

Президентът на БФХГ Илиана Раева остана доволна от представянето на българските състезателки, които спечелиха сребърен и бронзов медал в първия ден на международния турнир по художествена гимнастика в Рига (Латвия) - "Riga Spring 2018" за девойки и "Baltic hoop" за жени.

Катрин Тасева стана трета в многобоя при жените, Ерика Зафирова е пета, а при девойките отборно Татяна Воложанина и Анна Келман спечелиха сребърен медал.

Днес грациите ще участват на всичките финали на отделните уреди при жените и при девойките и имат шансове за още много медали.

"Вчера първо играха девойките ни, които се състезаваха за отборна титла и взеха сребърния медал! Те не просто го взеха, а го извоюваха с изключителна игра на Таня и много силна игра на Анна! Отдавна отбор девойки на България не е взимал сребърен медал.

Независимо, че отсъстваше силният отбор на Русия, нашите лъвчета и екипът на Силвия Стойнева трябва да са много, много доволни от играта на българките, с която спечелиха престижното отличие!", написа Раева в профила си във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews