Българските грации: Играхме като лъвове, благодарим, че бяхте с нас

OFFNews 21 август 2016 в 20:24 11887 2

"Наистина сме много щастливи, че по този начин завършва нашата кариера, че най-накрая трудът ни беше възнаграден, че направихме всичко възможно за българската художествена гимнастика".

Това заявиха момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика, минути след като спечелиха бронзовия медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро пред БНТ.

"Доста си поревахме. За всяка една от индивидуалното, която правеше грешка. Мислехме си колко много го искаме. За това днес излязохме и играхме като лъвове и оставихме сърцата си на терена", допълни капитанът на ансамбъла Михаела Маевска.

"Благодаря, че сте с нас в добро и лошо през всичките години! Никога няма да забравим тази подкрепа! Тази победа е за вас!", казаха още гимнастичките.

"Супер много щастлива съм за тези момичета и изобщо за целия екип и за цялата работа, която свършихме. Заслужаваше си!", коментира пред bTV старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева. 

"Явно трябваше да се плати някаква цена. Не сме следяли оценките си, защото бяхме 8-и номер. Аз исках те да играят по начина, по който играха. Бях сигурна, че ще вземат медал", допълни тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови