Лесни стъпки за Sportingwin регистрация през телефон

OFFNews 17 октомври 2023 в 17:06 431 0

Снимка

Едно от новите попълнения на онлайн хазартната карта на България е Спортингуин. Тази уеб платформа стана поредната с лиценз онлайн на родна почва. В този сайт играчите имат пребогат избор от спортни събития. Именно върху спорта е основният фокус на този бетинг портал. За да се запознаете с този бетинг сайт, е нужно да започнете със създаване на акаунт в sportingwin, за който трябва да кажем още тук, че е доста лесен процес. С една съвсем стандартна регистрация, независимо дали през телефона или компютъра, ще имате достъп до всички услуги, предлагани от този хазартен оператор. Именно за регистрацията през телефона ще ви разкажем малко повече в следващите редове.

Попълването на формата за регистрацията не се различава по нищо от останалите конкурентни букмейкъри. Данните, които от оператора изискват, са абсолютно аналогични на тези в другите букмейкъри. Няма нещо излишно и непотребно. Вероятно, ако имате други регистрации, ще знаете, че основно данните между вас и оператора са в три направления: за комуникация, лични и чисто финансови (валута и други). Е, Спортингуин не прави изключение и оперира с точно тези.

Лошата новина е свързана с приложението. Мобилна апликация за Спортингуин към момента няма. Единствено се разчита на мобилната версия на сайта, но това не пречи да е сред топ лицензирани платформи за залози в България. Този тип мобилен сайт е на много добро ниво и по нищо не отстъпва на което и да е приложение на бетинг сайт. Зареждането му много прилича на зареждането на десктоп версията.

Тази мобилна версия на Спортингуин позволява на практика всичко като функционалности. Никаква разлика с пълната версия на сайта, най-често ползвана на десктоп версията. Регистрацията, напълно логично, е идентична на тази през компютър. Това прави мобилния логин изключително удобен, а регистрацията през малките устройства доста бързи.

Създаването на акаунт е в няколко етапа. Началото е да заредите сайта и да отидете на бутон „Регистрация“. Втората фаза стартира с изискване към вас за полета с необходима информация за контакти. Там трябва да попълните активен имейл и парола за акаунта – стандартни потребителски данни. При попълването на тези данни трябва да зададете и валута. По подразбиране тя е българската – лев, но има и опция за евро. В следващата стъпка трябва да предоставите личните си данни. В този втори етап се попълват име, потребителско име, ЕГН, дата на раждане и адресни данни като град и държава. Дава се и телефонен номер, който също е от данните за комуникация. Последната стъпка е да се съгласите с правилата на сайта, но е добре преди това да се запознаете с тях и добре да ги изчетете.

През мобилната версия не липсва никоя опция за забавление или важна функция тип кеш аут. Удобството да се залага мобилно е доста голямо предимство и използвайки Спортингуин през телефон, знайте, че имате страхотен набор от инструменти.

В общи линии можем да кажем, че откриване на игрална сметка в Спортингуин, независимо дали през мобилна или десктоп версия, няма как да е грешка. Ако сте страстен спортен ентусиаст – това е вашето място за игра. Регистрацията е бърза и в никакъв случай досадна, а фазите ѝ са добре подредени. Букмейкърът е с лиценз от около година и се регулира от НАП (Националната агенция по приходите), което ще рече, че е абсолютно сигурен оператор, подлежащ на проверки от най-високо държавно ниво. Това дава сигурност и за личните ви данни. Всеки букмейкър в България подлежи и на куп европейски регулации, така че може да сте уверени в даването на данни на Sportingwin.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!