Публиката прекъсна мача Локо Пловдив - Славия

OFFNews 17 септември 2017 в 22:04 4538 0

Ексцесии развалиха мача Локо Пловдив - Славия (1:2) на Лаута. Той беше прекъснат за 5 минути след ексцесии.

Вратарят Антонис Стергиакис стана мишена на гневните фенове на домакините. Те го обсипаха с прътове от знамена и бутилки. Наложи се босът Христо Крушарски да влиза при агитката и да успокоява страстите.

Ултрасите се оплакаха, че 18-годишният вратар ги е провокирал. Учудващо е, че допълнителният съдия дори не даде сигнал при първия залп. Безполезни хора! 

Столичани стигнаха до победата оползотворявайки две от трите си стигания до вратата. След скучна първа част двата тима се поразтичаха.

В началото на втората част гостите откриха резултата. При опит да пресече един пас Ванчо Траянов подари топката на Галин Иванов и крилото вкара на Илко Пиргов.

Десетина минути по-късно обаче пловдивчани изравниха. При центриране отдясно в наказателното поле на Славия последва меле и Парвизджон Умарбаев промуши топката за 1:1.

5 минути преди края на срещата нова грешка в защитата на Локомотив и отново на Пламен Николов, доведе до дузпа и гол в полза на гостите. Националът Димитров вкара победния гол за "белите". 

Дебют за домакините направиха двете нови попълнения Мохамед Муса и Аяри.  Първият се понрави на публиката, но като цяло кризата в Локо няма овладяване.

В ранен мач Витоша и Пирин завършиха 0:0 в Бистрица. домакините бяха близо до историческа първа титла в елита, но направиха пропуски след почивката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови