Стефка Костадинова и Вальо Йорданов подариха книги на малчугани

ОFFNews 23 май 2017 в 15:38 2213 1

Президентът на БОК Стефка Костадинова и първият вицепрезидент Валентин Йорданов бяха сред официалните гости при откриването на пролетния Базар на книгата в НДК. Двамата поощриха млади спортисти, представители на атлетически клуб „Локомотив“ София и на борцовата школа на ЦСКА.

Малките дойдоха специално за събитието. И трябва да са доволни.  Възпитаниците на спортните училища получиха лично копия с автографи от издадените наскоро фотоалбуми на шампионите от Олимпиадата в Атланта.

Стефка и Вальо разписаха книги и за други институции с принос в развитието на детско-юношеския и младежки спорт. Треньорите на младите надежди заявиха, че ще поставят подаръците на видно място в залите за тренировки, за да служат като пример и стимул на децата в израстването им като бъдещи олимпийски шампиони и световни рекордьори.

Двете легенди на българския спорт се снимаха с всеки от малчуганите и дадоха много интервюта, съобщава www.bgolympic.org.

Базарът на книгата бе открит от кмета на София Йорданка Фандъкова. Дамата благодари на спортните величия, че допринасят за възраждане любовта към книгите.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За политиката