Какви мачове ни очакват до края на футболната седмица?

OFFNews 26 февруари 2019 в 09:51 1340 0

В сряда ще видим още една голяма европейска битка. Грандовете в Холандия Аякс и Фейенорд се изправят един срещу друг в 1/2-финал от турнира за Купата на Холандия.

През тази седмица ще станем свидетели и на две издания на "Ел Класико". В сряда Реал Мадрид приема Барселона в 1/2-финален реванш от Купата на Краля. Развръзката е неясна, тъй като големите съперници направиха 1:1 помежду си на "Камп Ноу" в началото на месеца. В събота Реал отново посреща Барса, но в сблъсък от Ла Лига, който можете да гледате по MAX SPORT 4. И "белите" са опрени до стената, тъй като изостават на 9 точки от каталунците, които са на върха.

В Англия също има много интересни сблъсъци. За Тотнъм предстоят две лондонски дербита – гостуване на Челси и домакинство на Арсенал, които могат да предрешат изхода на сезона за "шпорите" във Висшата лига.

"Сините" и "топчиите" също ще гонят задължителен успех над Хари Кейн и компания, защото се борят с Манчестър Юнайтед за място в Топ 4.

Ако не сте любители на Англия и Испания, значи чакате с нетърпение големите дербита на Италия и Португалия през уикенда.

Римското дерби между Лацио и Рома ще ви посрещне с "отворени обятия" в събота по МАX SPORT 3, както и срещата между Порто и Бенфика в Португалия. За капак - през този уикенд започва и новият сезон в американската МЛС по MAX SPORT 2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!