Дисни проектира хотел в стил Star Wars (галерия)

OFFNews 19 юли 2017 в 14:54 2887 0

Снимка Walt Disney Parks and Resorts

Дисни планира да създаде тематичен хотел в стил Star Wars - Galaxy's Edge, съобщи Би Би Си. Идеята е свързана с дългоочаквания атракцион в Disney World в Орландо, Флорида – Star Wars land.

Увеселителният парк предлага на всички фенове на джедаите, тъмната страна, уукитата и космическите кораби да се потопят в обстановката на магическия свят от легендарната поредица „Star Wars”.

Боб Чапек, председател на Walt Disney Parks and Resorts, разкри, че прозорците в хотела ще имат космически изглед, като този във филмите.

„Изключително развълнувани сме за новия атракцион. Засега Galaxy's Edge е само проект, но с времето осъзнаваме, че можем да пресъздадем епичността на света на Star Wars. В момента, в който стъпите в хотела, ще стане едно с историята на поредицата”, разказва Чапек.

Акцентът е върху пълното потапяне във фантастичния свят. Гостите ще се преобразяват в герои, ще участват в приключения и ще изследват галактиката.

„Преживяването ще обхване всяка минута от деня ви и ще завърши с уникално пътешествие за всеки посетител", добавя Чапек.

Посетителите на Galaxy's Edge ще получат шанса да пилотират известния космически кораб Millennium Falcon и да се присъединят към битки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови