Частни апартаменти очакват знаменитостите на летище LAX в Лос Анджелис

OFFNews 15 юли 2019 в 12:40 3078 0

Снимка Zen Sekizawa/The Private Suite

Списание Architectural Digest разкрива повече за начина, по който важните личности се посрещат на летищата, като акцентира върху нов частен апартамент, през който преминават звездите на летище LAX в Лос Анджелис.

Изданието пише, че мястото е силно обезопасено и няма заплаха от папараци и фенове, които да притесняват клиентите на летището по време на пътуването им.

Това е първият по рода си частен терминал в САЩ, който следва стъпките на подобни концепции на летища в Дубай, Лондон, Мюнхен и Франкфурт. Проектиран е да направи пътуването по-опростено, удобно и дискретно и е насочен към високопоставени лица, макар че е отворен за всеки, готов да заплати годишна членска такса от 4500 долара. В цената са включени индивидуални апартаменти, частни скенери, проверяващи и митнически контрол, разкрасителни процедури като маникюр и масажи, детска площадка, както и шофьор с автомобил на BMW 7-серия, който кара пътниците до самолета.

Според списанието най-голямото предимство на частния апартамент е, че посетителите му не трябва дори да влизат в главния терминал. Облекчението от претъпканите гишета, дългите опашки и създаването на напрежение е голямо. От частния терминал посочват, че пътуването е от седалка до седалка, като са нужни само 76 стъпки, в сравнение с 2000 стъпки в главния терминал.

Частният терминал се управлява и е собственост на „Gavin de Becker and Associates“ – фирма, която охранява правителствени служители на САЩ. Това води до извода, че посетителите на терминала са в сигурни ръце.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови