ATG Design с три международни отличия за 2020 година

Студиото грабва две награди в престижните European Property Awards 2020-2021 и една в BigSEE Interior Design Awards

OFFNews Последна промяна на 03 ноември 2020 в 17:32 2906 0

ATG Design с три международни отличия през 2020 г. Студиото грабва две награди в престижните European Property Awards 2020-2021 и една в BigSEE Interior Design Awards. 

ATG Design, едно от водещите студиа в България за архитектура и интериорен дизайн, които предлагат решения до ключ, печели престижните European Property Awards 2020-2021 в категории Residential Interior Apartment и Residential Interior Show Home с двата луксозни интериорни проекта RD-1 и RD-2.

„Това е много силно признание от професионалната общност на международно ниво и вярвам, че ще утвърди качеството, оригиналността и функционалността на решенията, които ATG Design имплементира.“ – коментира отличията основателят на студиото арх. Радосвета Попова.

В своята работа екипът на ATG Design обединява дългогодишен опит с иновации, артистично творчество и непрекъснат импулс към съвършенство, което води до уникални и изтънчени дизайни, които отразяват характера на клиентите. Това не остава незабелязано за международните професионалисти. През лятото апартамент Starbucks, който изпъква с функционален и минималистичен дизайн, е селектиран сред най-добрите в категория Интериорен дизайн от платформата BigSEE и печели наградата за 2020 г.

„Още през април месец получихме новините за номинация на интериорния ни проект RD-1 в престижния конкурс German Design Awards 2021 в категория Интериoрна архитектура. Това бе и първата верификация за високата оценка на проекта, а след наградите „Къща на годината“ 2019 на Идеален дом, където грабнахме първо място в категория „Частен интериор“ отново с RD-1, вече имахме абсолютната увереност, че 2020 е нашата година да стъпим на международния подиум и да подадем заявка за стила си с участие в утвърдените европейски конкурси.“ – споделя водещия архитект на стуидото арх. Ивета Попова.

Така ATG Design се ориентира към The European property awards – бележития европейски конкурс, който се провеждат за 27-а година и е знаково събитие в архитектурния свят, събиращо на едно място най-добрите компании в сферата на имотите. Победителите на The European property awards 2020-2021 се оценяват от независимо жури от 80 експерти, които се фокусират върху дизайна, качеството, услугите, оригиналността и устойчивите модели, а журито е под председателството на членове на камарата на лордовете в парламента на Великобритания.

На 11 декември предстои обявяване на победителите от конкурса на европейски ниво, където ATG Design има силни позиции да получи още по-голяма награда и да се класира за надпреварата на световно ниво.

И трите наградени апартамента носят собствен дух и характер. Неслучайно те са част от видео поредицата My Perfect Home, която ATG Design стартира през 2019 г. като начин да представи своите завършени проекти.

„Вярваме, че My Perfect Home e атрактивен и ангажиращ начин да поканим на разходка своите последователи в завършените проекти на ATG Design. Именно през погледа на собственика и обитател, можем да създадем най-добра представа за това как изглежда перфектния дом.“ – разказва арх. Ивета Попова за иновативния подход за представяне на интериорите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови