Звезда от ММА отстранен от тренировки заради алкохолизъм

OFFNews 14 октомври 2021 в 16:01 1890 0

Легендата на смесените бойни изкуства (ММА) и бивш шампион от най-престижната верига UFC Джон Джоунс е бил отстранен от тренировки заради проблемите с алкохола и ареста по обвинения в домашно насилие. Това съобщи треньорът му Майк Винкелджон.

“Бях шокиран от новината, че е прибягнал до такива похвати в дома си. Особено ме потресе това, че неговите дъщери сами са извикали полицията. Аз самият съм баща на три момичета, уча ги на самоотбрана, но това е прекалено.

Джон е отстранен от тренировки и няма място в нашата зала. Може да се върне, когато спре да пие и намери хармония в живота си. Моля го приятелски да спре с алкохола. Аз съм длъжен да не позволя примерът му да зарази и останалите момчета в залата. Затова няма да го допускам вътре”, казва Винкелджон.

Инцидентите с Джон Джоунс не са един или два. Той е бил арестуван за шофиране пиян, носене на оръжие, домашно насилие, увреждане на полицейски автомобил и други.

Шефът на UFC Дейна Уайт смята, че Лас Вегас не е най-подходящото място за живот за него, тъй като постоянно му се случват проблеми.

Самият Джоунс реагира със серия от публикации в социалните мрежи.

Той споделя, че сърцето му е разбито от това, че няма да го пускат в залата за тренировки и отрича да е удрял половинката. Двамата просто се карали по-шумно и събудили децата, които позвънили на полицията.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови