Трайчо Боксьора вече не работи на две места, ще търси победа срещу полицай

OFFNews 13 декември 2022 в 14:49 4626 1

Бокс

Снимка Спортната джунгла

Трайчо Боксьора натрупа самочувствие

Добилият популярност покрай битката между Антъни Джошуа и Олександър Усик боксьор Трайчо Георгиев – Трайчо Боксьора се закани да се докаже пред хейтърите на предстоящата битка в петък вечер срещу полицая Димитър Димитров. Двамата ще се бият на галавечер от веригата Макс Файт, която ще се проведе в зала „Христо Ботев“.

„Много хейтъри ме плюят, но сега ще им докажа, че съм съвсем различен боксьор – обяви пред „Спортната джугла боецът на „Славия“. - Гледах мач на Димитър Димитров. Не е за подценяване. Играл е на полицейско първенство. Има победи, не е лош. Играе от дистанция. Отивам за победа. Ще търся победа по точки, защото повече ми харесва. Ще видим как ще е напрежението. Ще има мои близки и познати.“ Трайчо Боксьора разкрива също, че ще се бие с нов екип.

„Ще се видим с противника на кантара. Ако се опита да ме сплаши, няма да успее – добави Георгиев. - Аз съм спокоен. Никога не се изхвърлям и не се правя на някой по-голям. Не ме е страх, че е полицай. Бих се с най-големия милиардер в Дубай, няма да се притесня от служител на МВР.“

Георгиев споделя още, че се е подготвил много по-добре от предишния си мач срещу Рашид Беласа, с който се прочу в цял свят.

„Вече ни знаят с моя треньор Аспарух Георгиев - Сочи по цял свят. Пращат ми поздрави и на мен – каза Трайчо Боксьора. - Сега се подготвих уникално добре. Искам да им покажа следващото ниво. От един месец тренирам. Тогава ми казаха за мача на Макс Файт. Бях на Боровец, където тренирах на въздух.“

Трайчо продължава да работи, но вече само на едно място – в строителството.

„Мажа стени и тавани. Обща работа, каквото ми дадат. Сега имам повече сили, защото не работя на две места, а само едно. Физически съм по-добре“, каза още популярният боец от квартал "Люлин".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови