Стоян Копривленски: Не бях чувал за Каито. Аз съм виновен за загубата от Безтати!

OFFNews 19 декември 2022 в 16:12 3255 0

Бойни спортове

Снимка Спортната джунгла

Стоян Копривленски

Най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски отговори на вербалните атаки от неговия следващ съперник Каито. Японската звезда се закани да нокаутира бургазлията на техния предстоящ мач. Двамата ще се бият на 25 декември в Токио.

„Не бях чувал за Каито преди да ми предложат този мач. В края на интервюто за Спортната джунгла той каза, че ако случайно завършим наравно, ще направим реванш в България – сподели Стоян Копривленски. - Това ме навежда на мисълта, че не е толкова сигурен в победата. Човекът е шампион там. Излиза със самочувствие. Двамата излизаме за победа, което означава, че ще стане хубав мач.“

Предишният мач на Копривленски беше за титлата на Glory в лека категория срещу Тиджани Безтати. Българинът загуби с много близко съдийско решение.

„Винаги съм критичен към себе си. Търся грешката в себе си. Не мисля, че съдиите са виновни“, добави Копривленски в специално интервю за „Спортната джунгла“.

С какво Безтати е бил по-добър от Копривленски? Какво коригира от предишния двубой? Как ще приключи мача с Каито? Защо се е съгласил да се бие на Коледа?

Всичко това в цялото интервю със Стоян Копривленски:

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна