Русев брани българското знаме срещу легендата Джон Сина (видео)

Писна ми от американски глупости, отсече пловдивската канара

ОFFNews 07 юли 2017 в 14:08 11445 4

Българският кечист Русев се завърна в световната федерация (WWE) с гръм и трясък. Дългоочакваното появяване на нашето момче на телевизионен екран стана тази седмица в шоуто "Разбиване".

Още през април по време на "драфта" Русев заедно с жена си Лана бяха преместени от "Първична сила". А завръщането на пловдивчанина дойде навръх националния празник на САЩ - 4 юли.

Русев, който продължава да бъде лош герой, прекъсна американския идола Джон Сина. Легендата също се появи за първи път от Кечмания в началото на април. Русев обяви, че му е писнало и поредните "американски глупости".

Джон Сина пък леко се изложи, след като произнесе грешно България. В крайна сметка двамата ще се бият отново един срещу друг както преди 2 години на Кечмания. Този път обаче мачът ще бъде по-специален.

Той ще е двубой с флагове. Русев ще брани родния трибагреник, докато Сина ще пази американското знаме. Двамата ще се бият, докато един от тях не вземе знамето на другия. Мачът ще се проведе на 23 юли в "Уелс Фарго Център" във Филаделфия. Там ще се проведе Пей Пър Вю-то "Батълграунд".

В същия епизод от "Разбиване" пък съпругата на Русев - Лана получи и трети шанс да спечели титлата при дамите в шоуто. Тя отново се изправи срещу шампионката Наоми, но и този път късметът й изневери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

07.07 2017 в 15:48

Този Русев не беше ли уж руснак?! Кога се сдоби с българско знаме, че вече и да го брани от местните реднек-пехливани?

12182

2

sawall

07.07 2017 в 15:37

Сценаристите отново са изтъпели и се мазнят на умерено интелигентната червеноврата американска публика, която гледа кеч, и която обича да ѝ напомнят колко велика страна е САЩ (и колко смотани са другите страни).
 
X

Подкастът на OFFNews