Русев се завърна в кеча с нова визия

OFFNews 29 юни 2017 в 17:01 8129 0

Българският кечист Александър Русев направи завръщане на ринга, след като дълго време бе извън него заради контузия. 

През март Русев претърпя операция на рамото. Неговото завръщане за нещастие не премина особено благополучно. Той се включи в троен мач за американската титла срещу Кевин Оуенс и Сами Зейн. В крайна сметка Оуенс триумфира с колана.

Българският ни представител в развлекателния спорт се появи и с нова визия - късо подстригана коса. Съпругата на Русев - Лана също участва в шоуто, но загуби мача за титлата при жените срещу шампионката Наоми.

Както OFFNews.bg съобщи в началото на април, пловдивчанинът замени предаването на Световната федерация - Първична сила с това на Разбиване.

По този начин Русев има шансове за по-големи изяви. Точно поради тази причина пловдивчанинът и още няколко други звезди в кеча не успяха да вземат участие в последното издание на най-голямото събитие в развлекателния спорт -"Кечмания". 

Припомняме че, Лана и Русев, чието истинско име е Мирослав Бърняшев, вдигнаха сватба миналата година. Те направиха и православен ритуал в Бачковския манастир. После грамадата заведе американката на Черно море.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови