Обсъждат се две дати за битката Пулев - Джошуа

OFFNews 01 февруари 2020 в 11:16 1812 0

Преговорите между промоутърите на световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа и родната звезда Кубрат Пулев все още текат. От двата лагера поискаха допълнителна отсрочка, за да уточнят последните детайли по сделката.

Един от сериозните журналисти в боксовите среди - Майк Копинджър оповести, че се е стигнало до принципна договорка и двубоят помежду им ще бъде на 30 май или на 6 юни.

Припомняме, че преди няколко дни менижърът на британеца Еди Хърн сподели, че са нужни около две седмици, за да уточнят всичко и заяви, че почти на 100% битката ще се състои в родината на Ей Джей - Великобритания.

"Това е почти сигурно. Почти, защото не е подписано и подпечатано. Имаме още време, получихме удължаване на срока за преговори. Всичко е почти решено, много сме близо.

Ние искаме мачът да е във Великобритания, но всъщност най-важното е да е там, където боксьорите да изкарат най-много пари от него. Може би ще се наложи да мислим за дата в началото на юни. Ако искаме стадиона на Тотнъм, който е абсолютна цел номер едно, трябва да е през юни", каза Хърн.

Набелязаните локации от Хърн са четири и това са стадионите "Емирейтс", "Тотнъм Хотспър Стейдиъм", "Туикенхам" и "Принсипалити Стейдиъм".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови