Мейуедър цели Макгрегър с банкноти

OFFNEWS 14 юли 2017 в 10:38 3068 0

Американският боксьор Флойд Мейуедър и ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър продължиха със словесните и психологически войни помежду си и на пресконференцията в Ню Йорк, която е трета поредна за двамата бойци в последните дни.

Американският боксьор беше засегнат от думите на Конър за проблемите му с данъчните. Ирландецът се изгаври преди дни с облеклото на Мейуедър като го попита няма ли пари за истински костюм, а ходи със спортно горнище.

Затова бившият световен шампион сега извади пачка с пари и започна да ги хвърля по посока на ирландеца.

Мейуедър е известен със своето демонстративно поведение по повод притежанието на много средства. Той едва не беше подведен под отговорност, след като запали долари на публично място.

По време брифинга в Ню Йорк напрежението излезе и извън двамата и представители на двата тима почти се сбиха. Срещата между Флойд и Конър ще се проведе на 26 август, като се очаква да получат по 100 милиона долара.

Този път Макгрегър се присмя на Мейуедър, че е неграмотен тип, който едва познава буквите. Американецът пък го нападна заради проявите на расизъм.

"Знаете, че когато на мен ми препишат нещо негативно, винаги се старая да го обърна в позитив. Много хора казват, че Макгрегър е расист, но мен това не ме вълнува. Каквото е, такова. Има пълното право да изразява своите чувства. Аз ще си гледам моите неща и ще бъда съсреодоточен", коментира Флойд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови