Кубрат Пулев и любовта му към България

OFFNews 16 април 2017 в 12:30 5165 2

Българският боксьор Кубрат Пулев сподели пред сутрешния блок на Нова за любовта си към България, както и за предстоящите си изяви на ринга.

"Доколкото мога съм религиозен, не стигам до крайности. Прочел съм Библията, опитах се да я разбера. Доколкото мога, ходя на църква. Много е важно да имаме вяра не само в Господ, но и в себе си. Важно е всеки да осъзнае, че всичко зависи от нас. Господ ни е дал силата да се моделираме, променяме, не само телом.

Защитавам пояс, който, ако спечеля, след това ще ми даде право да играя с победителя от Антъни Джошуа - Владимир Кличко. Джонсън е неудобен, има много опит на ринга. Самюел Питър имаше визитката, беше сериозен, но нямаше подготовката. Кевин Джонсън е по-подготвен и много неудобен.

Аз смятам, че съм по-добрият боксьор, смятам да го покажа на ринга, но това е бокс, един удар решава всичко. Рамщайн сме ги поканили, казаха, че ще дойдат, но не са потвърдили на 100%. Доста говорихме с промоутърите, за да свалят цените и да са достъпни за българската публика.

За мен винаги е било важно да дам на българите нужната атмосфера. Патриотизмът може би е модерен в политическите среди. Но когато е истински, то си личи от 100 километра. Когато човек милее за България, си личи. И аз не мога да си обясня откъде идва в мен това. Но пред тази идея всичко бледнее.

Това е смисълът - не само аз да съм добре, а да е добре цяла България. Това ми носи удоволствие. Човек се учи повече от грешките си, от загубите, отколкото от победите. Аз постоянно се анализирам", завърши боксовата ни звезда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews