Кобрата и Джошуа се заплашиха с нокаут

ОFFNews 13 септември 2017 в 21:15 2287 0

Взаимни закани за нокаут си размениха Антъни Джошуа и Кубрат Пулев като загрявка за мача им на 28 октомври. Двамата ще се бият за световната титла на IBF в Кардиф.

“На 28 октомври пред 80 000 зрители ще се чувствам много добре. Вярвам в това! Сега се чувствам отлично, а след месец и няколко дена смятам да се чувствам още по-добре. В топ форма съм и готов за бой“, заяви Кобрата пред английска телевизия.

“Може да се каже, че ще е малко кратко времето за подготовка, поради малки неуредици може би в моя тим и от моите мениджъри. Вярвам, че ще нокаутирам Антъни Джошуа. Да, вярвам! Вярвам, че ще го победя, не знам по какъв начин, но вярвам, че ще го победя!“, добави машината от столичния квартал Младост 2.

Гигантът от Уотфорд не му остана длъжен. "Това е тежка категория, трябва да нокаутираш съперника. Това винаги прибавя стойност към победата - като черешка на тортата е", коментира Антъни Джошуа,

"Никой не идва на боксов мач, за да гледа 12 рунда. Затова ще го приема като неуспех, ако не спечели с нокаут. Така беше и срещу Кличко. Не е същото, ако оставиш съдиите да решават и това прави бокса вълнуващ", заяви шампионът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови