Дебютът на БГ Роналдо в ММА пред провал

OFFNews 13 януари 2018 в 16:58 2873 0

Дебютът на футболиста Даниел Златков в смесените бойни изкуства е пред провал часове преди голямата гала вечер в София. Популярният с прозвището БГ Роналдо защитник първоначално трябваше да се бие с тв водещия Атанас Михайлов.

Вчера стана ясно, че той е легнал болен и това наложи да бъде заменен от актьора Ивайло Захариев. Двамата с БГ Роналдо минаха кантар, след което позираха, за да се окаже днес, че Захариев е получил контузия и се оттегля от боя.

"За да няма спекулации:

Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак.

Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма.

Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя", написа Захариев на официалната си страница във "Фейсбук".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови