Американецът Джонсън се закани да пребие Кобрата

ОFFNews 07 април 2017 в 17:51 2916 0

Обичайните закани преди боксов мач отправи Кевин Джонсън, който на 28 април в зала "Арена Армеец" ще посегне към Интерконтинентална титла на Кубрат Пулев от Световната боксова асоциация (WBA). Американецът се закани да нокаутира Кобрата, не че осолбено вярваме на ентусиазма му.

"Ще има фойерверки, гранати и юмруци на ринга, а когато всичко свърши, ще вдигнат моята ръка и ще има нов шампион".

"Няма да оставя решението на съдиите. Идвам в родината на Пулев и знам какво трябва да направя, за да победя. Правил съм го преди и ще го направя отново. Гъвкав съм: нищо няма да ме спре. Българските фенове по-добре да се подготвят, защото идвам за тяхното момче и ще го нокаутирам", закани се Джонсън.

"Убеден съм, че мога да спечеля тази битка, като всичко ще зависи от това кой път ще избера. Тренирам здраво, отново съм с първоначалния си треньор и съм много сигурен, че ще спечеля", подчертава Джонсън.

"Пулев загуби срещу Владимир Кличко, а аз загубих срещу Виталий, но това е нашият шанс да се върнем на голямата сцена и в битките за световните титли. Това е много смислен и за двама ни мач, който трябва да спечеля".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews