„Лудогорец“ удари „Партизан“ и в реванша

OFFNews 06 август 2013 в 23:49 1497 1

Снимка: mozzartsport.com
Снимка: mozzartsport.com

С  гол на от дузпа на Христо Златински в 88-ата минута "Лудогорец" победи "Партизан" и в реванша и така се класира за плейофите на Шампионската лига.

Реваншът от третия предварителен кръг на Шампионска лига се игра на стадион „Партизан“ в Белград пред 22 312 зрители.

Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Гулан срещу Витиня. Футболистът на "Партизан" бе изгонен с червен картон. Златински изчака вратаря на съперника да се хвърли и стреля в обратния ъгъл.

Първото полувреме бе равностойно, а второто премина под доминацията на сърбите, които изпуснаха няколко чисти положения за гол и удариха една греда. Трябва да се отбележи отличната игра на вратаря Стоянов, който спаси всичко възможно, а при една от малкото му грешки, се намеси защитник, който изби топката т голлинията. Цял мач за съперника игра защитникът на националния ни отбор Иван Иванов.

Иванов опитва задна ножица пред погледите на Златински, Александров и Стоянов. Снимка: sportstar.rs

Първият мач завърши 2:1 за българския шампион, който продължава напред с общ резултат 3:1. Така "Лудогорец" е на два мача от влизане в групите на Шампионската лига. Ако отпаднат в тази фаза, играчите на Стойчо Стоев ще попаднат директно в групите на Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови