Лудогорец продължава напред след отличен реванш

OFFNews 24 юли 2013 в 22:37 1874 0

Снимка: gong.bg
Снимка: gong.bg

Футболният ни шампион "Лудогорец" (Разград) изигра  отличен мач срещу "Слован" (Братислава), победи словашкия първенец с 3:0 и с общ резултат 4:2 се класираха за следващия кръг на Шампионската лига.

Реваншът от втория квалификационен кръг на Шампионската лига се игра пред 7 000 зрители на стадиона в Разград. Това бе дебют за новия треньор на домакините Стойчо Стоев и първа победа в еротурнирите за клуба.

Срещата започна перфектно за "Лудогрец", след като още в третата минута Кайсара центрира отлично от десния фланг и рожденикът Иван Стоянов от воле вкара за 1:0. В 12-ата минута испанския полузащитник Дани Абало бе изведен отлично зад гърба на защитата от Кайсара, напредна добре и с диагонален удар по трева вкара второто попадение за българите.  В 73-ата минута Димо Бакалов подаде към Абало, който сам срещу вратаря на съперника не греши за крайното 3:0.

Домакините превъзхождаха своя съперник през целия мач и пропуснаха още куп голови положения.

Първата победа на "Лудогорец" в Европа класира тима за третия кръг на Шампионската лига, където българите очакват победителя от двойката "Партизан" (Сърбия) - "Ширак" (Армения).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!