TRUCK EXPO отново ще събере бъдещето на транспортната индустрия на живо в Пловдив

OFFNews 15 февруари 2022 в 12:49 4548 0

Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България. TRUCK EXPO 2022 ще се проведе на живо в средата на юни и отново ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.

Защо Пловдив? Защото градът е бързо растящ индустриален център, има чудесна панаирна инфраструктура, а местоположението му осигурява бърз и лесен достъп на хора и компании от цялата страна и региона, казват организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

„Динамиката на градове като Пловдив отразява енергията на бъдещето и затова е чудесна среда за представяне на технологиите, иновациите и предприемачеството, които движат автомобилната индустрия напред. Секторът за превоз на пътници и товари е флагманът на иновациите в транспортния бранш и двигател на икономиката, който ще видим от 16-ти до 18-ти юни в града под тепетата“, каза председателят на „Товарна секция“ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

Участие във форума вече са потвърдили световни брандове тежкотоварни автомобили, като BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS. Очаквайте най-новите модели, технологии и оборудване в категория N1, както и от производителите на ремаркета и полуремаркета SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, хидравлични системи за товарни автомобили, оборудване и екипировка.

Това ще бъде 6-то издание на TRUCK EXPO, което не е пропускало година от провеждането на първото си издание през 2017-та досега. Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини, които го чакат с нетърпение. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но също така и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя.

Новите товарни автомобили са истинско чудо на инженерни разработки и дизайн, което професионалистите ще могат да разгледат и да изпробват в тест-драйв. Разнообразие от презентации и ексклузивни събития в рамките на изложението ще представят най-актуалните новини от индустрията. Най-нетърпеливите ще могат да се докоснат и до всички съпътстващи продукти и услуги, събрани на едно място – от водещите фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO е мястото да се свържете с лидерите в автомобилната индустрия и да научите за развитието на услугите и ресурсите, независимо дали сте шофьор, оператор, собственик на автопарк или просто почитател. Не пропускайте да се регистрирате безплатно на www.truckexpo.eu.

Промо-клип на изложението вижте тук: https://aap.bg/wp-content/uploads/2022/02/TRUCK-EXPO-2022.mp4

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови