Какъв Ден на победата? Русия не е победила във Втората световна война

Юлиуш Висожински Последна промяна на 09 май 2019 в 15:32 62417 14

Станислав Белковски

Врагът е победен от Уинстън Чърчил, от което се е възползвал Сталин и е въвел войската в Берлин. И в присъщия му маниер е разбил там целия Берлин. Това е станало. В какво точно е победата? В това, че получихме тоталитарен режим, от който не можем да се отървем и до днес? Не, никаква победа няма. Няма победа. Победи Германия - това е доминиращата днес държава в Европа, коментира известният руски политолог и публицист Станислав Белковски в ефира на радио "Ехото на Москва".

За да не се занимаваме с вътрешни проблеми, през цялото време ни напомнят, че сме победили във Втората световна война. А ние не победихме във Втората световна война. В Ялта се постигна мирът, да. И до него се стигна, защото Уинстън Чърчил предаде Източна Европа на Сталин. Това не е победа. Веднага щом Източна Европа почувства спада на напрежението, когато то мъничко се отпусна, тя избяга от нас. Разбирате ли - когато ти си набил жена си, това не е победа над жената. Това е показател за твоя садизъм, каза Станислав Белковски.

Да, това е Ден на паметта и скръбта. Но каква Победа? Къде е Победата? 27 милиона загинали: каква победа е това? - попита той.

Става дума за "победобесие", когато Вячеслав Никонов, пълен боклук, мерзавец - поемам цялата отговорност за думите си - крачи с портрета на дядо си Вячеслав Молотов. Със същия успех в Берлин можеш да се разходиш с портрет на Хитлер или с портрет на Гьобелс -  да видим как полицията и правоприлагащите органи на Германия ще реагират на това, коментира известният руски политолог.

Аз не съм участвал във Втората световна война. Участвали са двама от моите дядовци, които са загинали. Най-добрите от тях загинаха, както казва Борис Слуцки. Освен това съм запознат със свидетелските показания на Виктор Астафиев и Владимир Некрасов, че цялата тази война е кървава месомелачка с цел да се унищожи руския народ и неговата власт. Какъв Ден на победата? Кой го отбелязва? Хора, които нямат нищо общо с това? - попита Станислав Белковски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

14

Стефан

10.05 2019 в 14:30

Не, разбира се. Очевидно е глупост на редактора.
В Ехото на Москва върлуват евреи-русофоби. А кантората е собственост на Газпром, той и дава парите. Преди Газпром да започне да им плаща, бяха фалирали, и почти затвориха.
Хитър номер, между другото. С прилични хонорари събират на едно място главните русофоби, и ги оставят да се резилят до посиране. А после просто свиват рамене, посочват ги, и питат учудено "и сега какво, баш тия клоуни ни забраняват да си бъркаме в носа?".
Там има десетки телевизии и сайтове, някои не малки, които са рязко опозиционни. Но чисто професионално, са всъщност дъното. На занаята, на интелекта, на морала. Нашите Пик, Блиц, 24 часа могат да минат за прилични, в сравнение с повечето.

7014

12

Диди

10.05 2019 в 10:13

Този е луд. Личи си от погледа. Но по-луди от него са тези, които публикуват "творенията" на шизофреничната му мисъл.

13287

11

spirit оригиналът

10.05 2019 в 09:21

"Врагът е победен от Уинстън Чърчил, от което се е възползвал Сталин и е въвел войската в Берлин."Само това ми стига да добия представа за автора на този пасквил.
За Уинстън Чърчил навремето се носели сериозни слухове, че останал непрекъснато пиян по време на цялата Втора световна война 1939-1945 година.https://duma.bg/charchil-i-42-000-butilki-shampansko-n176460?h=pdfarchive&pdfarchiveId=2893
Денят на Победата е празник по случай победата на СССР над Нацистка Германия във Великата Отечествена война. Установен е с указ на президиума на Върховния Съвет на СССР от 8 май 1945 г.[1"> и се празнува всяка година на 9 май. Денят на Победата е официален неработен ден в Азербайджан, Армения, Белорусия, Казахстан, Киргизия, Молдова, Русия, Таджикистан, Туркмения, Узбекистан. През 2000 г.Кнесетът приема закон за ветераните от Втората световна война и оттогава Денят на Победата е официален празник в Израел.[

23293

9

Стефан

10.05 2019 в 01:29

Е, вилнее демокрастия. Педерастията отдавна е в реда на нещата. Защо копрофилията да не е?
Ех, редакторе ...(((

7145

8

kokoten

09.05 2019 в 23:49

Офф-ци срамно е да публикувате подобни лайна...не ви ли е неудобно.....трябва да си не просто малоумен а обикновен имбецил за да сервираш тези лайна точно на Деня на Победата.