Какъв Ден на победата? Русия не е победила във Втората световна война

Юлиуш Висожински 09 май 2019 в 15:32 62924 14

Станислав Белковски

Врагът е победен от Уинстън Чърчил, от което се е възползвал Сталин и е въвел войската в Берлин. И в присъщия му маниер е разбил там целия Берлин. Това е станало. В какво точно е победата? В това, че получихме тоталитарен режим, от който не можем да се отървем и до днес? Не, никаква победа няма. Няма победа. Победи Германия - това е доминиращата днес държава в Европа, коментира известният руски политолог и публицист Станислав Белковски в ефира на радио "Ехото на Москва".

За да не се занимаваме с вътрешни проблеми, през цялото време ни напомнят, че сме победили във Втората световна война. А ние не победихме във Втората световна война. В Ялта се постигна мирът, да. И до него се стигна, защото Уинстън Чърчил предаде Източна Европа на Сталин. Това не е победа. Веднага щом Източна Европа почувства спада на напрежението, когато то мъничко се отпусна, тя избяга от нас. Разбирате ли - когато ти си набил жена си, това не е победа над жената. Това е показател за твоя садизъм, каза Станислав Белковски.

Да, това е Ден на паметта и скръбта. Но каква Победа? Къде е Победата? 27 милиона загинали: каква победа е това? - попита той.

Става дума за "победобесие", когато Вячеслав Никонов, пълен боклук, мерзавец - поемам цялата отговорност за думите си - крачи с портрета на дядо си Вячеслав Молотов. Със същия успех в Берлин можеш да се разходиш с портрет на Хитлер или с портрет на Гьобелс -  да видим как полицията и правоприлагащите органи на Германия ще реагират на това, коментира известният руски политолог.

Аз не съм участвал във Втората световна война. Участвали са двама от моите дядовци, които са загинали. Най-добрите от тях загинаха, както казва Борис Слуцки. Освен това съм запознат със свидетелските показания на Виктор Астафиев и Владимир Некрасов, че цялата тази война е кървава месомелачка с цел да се унищожи руския народ и неговата власт. Какъв Ден на победата? Кой го отбелязва? Хора, които нямат нищо общо с това? - попита Станислав Белковски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

14

Стефан

10.05 2019 в 14:30

Не, разбира се. Очевидно е глупост на редактора.
В Ехото на Москва върлуват евреи-русофоби. А кантората е собственост на Газпром, той и дава парите. Преди Газпром да започне да им плаща, бяха фалирали, и почти затвориха.
Хитър номер, между другото. С прилични хонорари събират на едно място главните русофоби, и ги оставят да се резилят до посиране. А после просто свиват рамене, посочват ги, и питат учудено "и сега какво, баш тия клоуни ни забраняват да си бъркаме в носа?".
Там има десетки телевизии и сайтове, някои не малки, които са рязко опозиционни. Но чисто професионално, са всъщност дъното. На занаята, на интелекта, на морала. Нашите Пик, Блиц, 24 часа могат да минат за прилични, в сравнение с повечето.

7014

12

Диди

10.05 2019 в 10:13

Този е луд. Личи си от погледа. Но по-луди от него са тези, които публикуват "творенията" на шизофреничната му мисъл.

23293

9

Стефан

10.05 2019 в 01:29

Е, вилнее демокрастия. Педерастията отдавна е в реда на нещата. Защо копрофилията да не е?
Ех, редакторе ...(((

6145

8

kokoten

09.05 2019 в 23:49

Офф-ци срамно е да публикувате подобни лайна...не ви ли е неудобно.....трябва да си не просто малоумен а обикновен имбецил за да сервираш тези лайна точно на Деня на Победата.
 
X

Елена, която върна наградата