Ако ГЕРБ можеха да говорят...

Ивайло Дичев Последна промяна на 26 септември 2013 в 21:04 19931 50

Ивайло Дичев
Ивайло Дичев

 

Ивайло Дичев

Ако ГЕРБ можеха да говорят, а не само да движат тела навън-навътре, щяха днес да повдигнат въпроси като:

- Загубата на златната акция в БТК от държавата;

- Отказът да се криминализира неплащането на осигуровки;

- Запазването за финансирането на партии в сегашния вид;

- Отказът да се удари офшорната икономика;

- Спирането на пенсионната реформа;

- Странни министри като интровертната на спорта и онзи със социалните помощи от Франция.

И много други.

Дано го направят извънпарламентарните партии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.10 2013 в 01:56

Какво да кажат за пенсионната реформа, като те не я направиха?
Къде ще ги сложим тия, които ще ги осъдим за неплащане на осигуровки? Затвори няма, а и там ще им плащаме и издръжка... Осигуровки крият само малки фирми, ако ги ударят, загубите може да са по-лоши от ползите. Те и без това се клатят сериозно. Минималните осигурителни прагове вече са над реалните заплати в немалко региони в страната.
В новия ЗОП нали готвят някакви промени, свързани с офшорките, и ще ги ударят.
За златната акция не разбирам. Държавата има ли златна акция в другите телекоми? Идеята на златната акция вече е изпълнена, и май е минало повече време, отколкото трябва.

29.09 2013 в 15:41

болене, пий си хапчето редовно :-)

29.09 2013 в 15:38

++

29.09 2013 в 15:24

+++

29.09 2013 в 14:16

Смешнико, седни и прочети Фридрих Ничше! И най вече - запознай се с фундаменталната му идея за ПРЕОЦЕНКА НА ЦЕННОСТИТЕ. Използвайки неговите бележки и аргументи, съвременната социална психология третира динамиката на системата от социални ценности като изключително важна област. Преподреждането на ценностите в индивидуалната рангова скала и най-вече факторите, които му влияят, явно са необятна тематика за хората, чието мислене е "затворено в чекмеджета"...
А що се отнася до Дичев, той се прави на "тапа". Силата на властта е в това, че който я притежава, структурира обществото по свой образ и подобие. В момента властта е в БСП, така че нормалния израз е "Ако БСП можеха да говорят..." И наистина, ако от БСП можеха да говорят, колко много биха казали за февруарския метеж, подготвен в съучастие с руските тайни служби и енергийната мафия и приведен в изпълнение от мутри и цигани, колко много биха разказали за активирането на спящите си клетки в лицето на политици уж-демократи като КриСталинка Георгиева и Богомил Бонев, за тайните договорки с прокуратурата и Цацаров за превръщане на изборите в преврат, и т.н. и т.н... Ето защо питам дали Ивайло Дичев е нормален.
А ти смешнико се скрий отново в дупката, от която си изпълзял. От тази дупка се разнася воня! Воня на червена комунистическа чума!

28.09 2013 в 03:57

Ще се финансират от членски внос сите тутманици!

27.09 2013 в 21:44

Очевидно професор Дичев е облагодетелстван от съдбата (и времената). Инак щеше да знае, че хора с 45 години трудов стаж в момента получават около 350 лв. пенсия и за да плащат разходите по лечението им и скъпите частни хосписи, къдет обслужването е нормално, а не по държавнически ужасяващо, децата им се ръсят с около 700 лева отгоре. Как да криминалиризаш нещо, което нищо не гарантира?!

27.09 2013 в 19:38

изказването ти е повече от неадекватно...
работодателят е длъжен да плаща част от осигуровките на работника! не само това, ами неплащайки неговата част, той взима и частта на работника и не я внася => крадейки и от работниците си и от държавата! това е криминално деяние!

27.09 2013 в 16:46

Приемам всички плювачи на герб последователи на гъзът-знаме на ДСБ, както сам е написал умника Раданчо, готов да се коалира с всички плагиати и тарикати които искат да повярваме че ще отнемат власта от ужсоциалисти и турските българи които ще върнат окупираният от България преди 100 години Кържали в родната му османска империя.

27.09 2013 в 16:02

Абе тук и мнения ли трият. Одеве го пуснах, видях че е излязло и не се бъркам защото постоянно гледах да няма реплика.
Та ще повторя:

Автора няма какво да го чета, след като само едно нещо като видях, че е пълна лъжа и демагогия, за другите нямаше смисъл да ги анализирам. Пенсионната реформа никога не е спирала, тъй като и в момента трескаво текат обсъжданията и предложенията по проекта за промяна на Кодекса за социално осигуряване. Работата по това не е спирала и КФН работи непрестанно по този въпрос. То не става НС от днес за утре да приеме такива важни промени и то в Кодекса за социално осигуряване. Експертите трябва да ги изработят, следвайки заложената политика, а депутатите да ги обсъдят и приемат.