Велизар Енчев: Волене, върни рублите!

Велизар Енчев 19 септември 2017 в 08:44 8592 4

Волене, страхливецо! Къде се криеш вече 24 часа от руските ракети? Защо се завря в миша дупка и не смееш да се покажеш и ясно да кажеш: Осъждам НАТО-вския доклад за Русия, оттеглям подкрепата си за правителството, минавам в опозиция!

Много жаби и гущери гълташе Новият Левски, за да докопа властта и получи съдебна индулгенция. Но тази сутрин падението му е на Кота 0. Вместо да излезе с лицето си в Би Ти Ви, той прати в студиото на Хекимян националния си координатор Светослав Лазаров. Бившият главен секретар на МВР, повече известен с кървавия провал на акцията на МВР в Лясковец, само доказа правилото, че от всяка пръчка свирка не става. И направи такава свирка на властта, която дълго ще се помни.

Без срам и свян, дясната ръка на Сидеров гордо рапортува: „Атака“ има много последователна позиция…“ Но на въпроса на Хекимян подкрепя ли премиерската позиция, че при война с Русия ще воюваме на страната на НАТО, позорно измънка: „Това че сме партньори с ГЕРБ, не значи, че сме на едно мнение…“

Е, има ли такова животно в политиката? Което хем управлява с ГЕРБ, хем има друго мнение по външната политика на управляващите?

Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или опозиция?

И върни рублите! Вече си на доларова позиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9000

4

Георги Христов

23.09 2017 в 13:06

Тези вече не се срамуват публично да говорят за рубли.

7828

3

Ogi1

22.09 2017 в 11:15

Един и същи ви е работодателя ,а се дърляте .ЗАДРАМЕТЕ СЕ .

29585

1

Izalina

19.09 2017 в 09:38

тц тц тц, пък нас, бедните коментатори, ни пердашите за близки до нецензорни думички ...