OffNews.bg

Ник Кириос отнесе солена глоба след поредния скандал (видео)

Тенисистът Ник Кириос получи глоба от респектиращите 113 хиляди долара заради неспортменско поведение по време на мача от втория кръг на турнира от сериите Мастърс в Синсинати срещу Карен Хачанов.

Австралиецът пак си навлече гнева на феновете, след като се държеше много грубо с рефера Фъргъс Мърфи по време на разговора си с него и дори намеси името на Рафаел Надал.

Освен това Кириос се изплю по посока на стола на съдията, както и счупи две ракети заради които обаче доста интересно не получи наказание.

Причината за гнева на австралиеца бе забележка за бавене на играта, което отприщи гнева на Ник. Кириос определи Мърфи и като "най-лошия рефер в историята на тениса".

Това е поредна изцепка за австралиеца. По време на "Уимбълдън" Ник се опита да уцели в тялото с топката Надал, а след двубоя не само призна, че това не е било случайно, а обяви, че няма да се извини. 

Преди това през март по време на турнира в Маями той успя да влезе в словесни пререкания с човек от публиката. Въпросният привърженик подвикна на австралиеца, че има нужда от нова прическа.

Тенисистът не се забави с отговора: "Имаш безплатен билет ли? Защо си дошъл да ме гледаш в неделя вечер? Нямаш ли какво друго да правиш в неделя вечер? Безплатен билет ли имаш?", подметна Кириос. Останала част от публиката се ентусиазира, а съдията на стола се опита да сложи ред.