OffNews.bg

Приложението SQUID и Huawei Браузър предоставят още по-персонализирани новини

Стокхолм, 31 май, 2022- SQUID, в партньорство с HUAWEI, предоставят още по-добре подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser. Потребителите могат също така да избират между разрастващите се категории, варирайки от Бизнес до Лайфстайл. Браузърът на HUAWEI е инсталиран на всички телефони на марката и също така може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Google Play Store, с името Petal Browser.

Персонализираните услуги за новини магат да бъдат намерени на началната страница на браузърът на HUAWEI, където потребителите могат да се потопят в микс от специално подбрани новини от различни категории и от широк кръг достоверни източници. Потребителите могат също да навигират менюто в горната лента избирайки между различни категории, като спорт, забавление, наука и технологии, подкаст и много други.

Най-новите категории, на които потребителите вече могат да се насладят са Финанси и Лайфстайл.

В категория Финанси потребителите могат да намерят потребителски новини както и събития, трендове касаещи компании, мнението на различни световни лидери, потребите организации, индустриален сектор и много други. В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят вдъхновение за здравословен начин на живот, пътешествия, мода, интересни статии и видеа от вдъхновяващи хора, готови да споделят опита си.

“Ние сме много развълнувани да работим с HUAWEI Browser и да предоставим важните новини от проверени източници с огромен набор от категории. Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат качествена журналистика и в същото време да помогнем на издателите ни да привлекат повече трафик и приходи”, казва Йохан Отелиус, Изпълнителен директор и основател на приложението SQUID.

Приложението SQUID предоставя новинарско съдържание на потребителите на мобилни телефони HUAWEI на 33 различни езика, в повечето страни от Европа и Латинска Америка. Целта на SQUID е да даде на “милениалите” лесен достъп до интересни и подходящи новини от достоверни източници.

За потребителите на HUAWEI можете да изтеглите HUAWEI Browser от тук

За всички потребители на Android мобилни устройстава можете да изтеглете Petal Browser от тук