OffNews.bg

Мик Джагър бил виновен за срамната загуба на Бразилия

Мик Джагър бе обявен за загубата на Бразилия от Германия. Фронтменът на "Ролинг стоунс" бе подложен на яростна критика от страна на фенове на бразилския национален отбор и бе набеден за проклятие на тима на латиноамериканската държава, пише сайтът Werock.

Телевизия в Бразилия смята, че вокалистът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър е виновен за загубата тежката загуба на Бъразилия, защото от Световното първенство през 2010 г. досега той е изразявал публично подкрепа за даден отбор шест поредни пъти и, без изключение, тези отбори са губели срещите си.

Преди мачовете на Бразилия с Чили и Колумбия, бразилски фенове дори са носели маски с лика на Джагър, обличайки се с цветовете на противниците на родината си. А каръшката серия на музиканта изглежда така:

През 2010 г. в Южна Африка Мик Джагър присъства на стадиона на загубата на родната му Англия от Германия с 1:4. След това придружава Бил Клинтън на мача на САЩ с Гана, който американците губят с 1:2. На четвъртфинала Бразилия - Холандия е с тениска на "Селесао" и бразилците губят с 1:2. На настоящото Световно Джагър пожела късмет в "Туитър" на Англия преди срещата с Италия и островитяните загубиха с 1:2.

На концерт на "Ролинг стоунс" в Лисабон, певецът каза от сцената, че Португалия ще спечели турнира, а отборът така и не мина предварителните кръгове. По-късно в Рим Джагър предрече, че италианците ще спечелят жизненоважния за тях мач с Уругвай, който те загубиха и също не достигнаха до елиминационните кръгове.

И накрая - на трагичния полуфинал, макар музикантът да е бил облечен неутрално, той е бил придружен от 15-годишния си син Лукас, чиято майка е бразилският модел Лусиана Гиминес. На тази среща бразилски фенове също са носели маски на Джагър, облечени с екипи на Германия, но явно реалното присъствие не певеца се е оказало по-силно.