OffNews.bg

"Скъпи приятели от РБ, съюзът с мутри и крадци е национално предателство"

Скулпторът проф. Велислав Минеков, който беше член на Гражданския съвет на Реформаторския блок и впоследствие го напусна, посъветва реформаторите да напуснат властта.

Той се обърна към бившите си колеги в социалните мрежи, като остро разкритикува решенията, които РБ взе в последните месеци.

"Очаквате "реформи" от милиционерски униформи в съдружие с кроманьонски интелект, щастието от съпричастието с човекоядци", категоричен е Минеков.

Публикуваме изявление на проф. Велислав Минеков в социалната мрежа без редакторска намеса:

Гледам този мой резил и се чудя на себе си.

Все пак това РБ бе и моя рожба. Желаех това рождение, настоявах да се състои, надявах се. Надявам се и сега ...

Не пожелахте, скъпи приятели да чуете, че този съюз с мутри и крадци е национално предателство. Не пожелахте да разберете, че превъзпитанието на мафията е невъзможно дело. Маргинални симпатизанти и съпартийци диктуваха и преобразяваха нашето достойнство и морал. Елитът на разума превърнахте в слуга. Дарихме с власт неграмотни престъпници и спряхме държавността в пожеланото европейско развитие.

Смутени сте от действията и словата на необразования ви падишах. Очаквате "реформи" от милиционерски униформи в съдружие с кроманьонски интелект, щастието от съпричастието с човекоядци. Очаквате щения от господарската милост или безсмислието на перверзната ни свобода?

Незабавно напуснете случайната си власт. Надеждите са ви обречени. Изберете честта.
Слугинажът е забвение.

Историята ще ви дари с разума, битието с нещастие.

Изберете съвестта.

ВМ