OffNews.bg

Ицо Хазарта: Ще понесем цялата изобретателност на злото. И абсолютно всичко ще си струва

"Ще понесем цялата изобретателност на злото. И абсолютно всичко ще си струва", написа бившият депутат от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, във Фейсбук. 

Коментар от съпредседателите на двете формации, сега - обединени в коалиция, все още няма. На изборите в неделя те се нареждат на второ място след ГЕРБ. Коментар от ГЕРБ също липсва. 

"Това, в което през последния месец за пореден път се убедих е, че в България има огромен брой хора, на които им пука и са готови да направят всичко за страната си. Срещнах се лично с хиляди такива хора. С много от тях сме съмишленици, с други имаме различни позиции. Винаги обаче в личния разговор с някого можеш да усетиш дали наистина мечтае за по-хубава България. Пълно е с такива хора- казвам ви го, защото ги видях с очите си", пише Хазарта.

Борисов загуби от Хазарта в 25-и МИР

Рапърът припомня, че 60% от българите не са гласували и допълва, че това е тяхно право: "Работата на хора като мен е да ги убедят, че смисъл има. Ще стане, макар и бавно".

Той благодари за поздравленията и посочва, че няма да се откажа - нито той, нито хората до него.

"Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще търпим насмешки и лъжи. Ще понесем цялата изобретателност на злото. И всичко, абсолютно всичко ще си струва заради нас, заради тези, които ни създадоха и възпитаха, и заради тези след нас", завършва Христо Петров.